mart154 kirjutas:nõuame splitti
Aga mina rääkisin 140kmh-st ikka ringrajasõidu raames. seega igasugu trikid kurvide otsekssõidu ja muuga jäävad ära!
Ütleme siis nii, et 140kmh ja lendstardist ringi aeg alla 1.05.
1.05 peaks talle sõidetav küll olema. Isegi lamellrehvidel peugeott sõitis mul 5sec paremini

Ma võin oma püksid ära süüa, kui sa seal 140 sisse saad Laughing
kohe mitu mitu paari. -Sellest lausest ikkagi areneb kihlvedu.
Ajapiirangu me lükkame tagasi, kuid oleme nõus, et trikke ei tee ja kiirust üritatakse rajal saavutada ning ka kurv ära võtta. Kui Silveriga Raplas sõitmas käisime, siis sõideti ka tagurpidi seal ja minumeelest oli tagurpidi sõites tippkiirus suurem. Kuigi minu rajasõiduoskust võiks kümnepallisüsteemis hinnata 1,5-2, arvan ma, et Silver üritab seda kiirust just tagurpidi sõites peale nõelasilma saavutada.
Ma usun, et Silveri väljavaated on umbes 20% saavutada see kiirus, kuid õnneks on järgmise suveni aega autot kiiremaks ehitada ja rada harjutada. Üle 50%-list tõenäolisust pakuksin ka auto lõhkumisele rekordi proovimise päeval. Siiski ei pea ma seda võimatuks. Minu silmis on hoopis raskem mitu paari teksaseid ära süüa

Äkki anname Mardile võimaluse muuta oma panus mõistlikkumaks, sest minuteada peaks teksade söömine tervisele suht suure põntsu panema? Tegu võiks olla sõbraliku kihlveoga ja ma olen kindel, et on hunnikus inimesi, kes sooviks teda, kas 140kmh on seal võimalik. Seda enam, et Evod, kelle kurvistväljumiskiirus on kõvasti suurem, ei ole selleks suutelised.
Muidugi Mardi panus võiks olla selline, et sellest ilmajäämisel oleks pisar silmanurgas sama suur, kui teist paari teksaseid närides. Äkki Mardi BMW sobiks Astronale panuseks?