Bmw 340 m60b40+kompressor ? -JoE-

Eputa oma autoga :)

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
-JoE-

Postitus Postitas -JoE- »

Tundub et viljandis on üks inimene paarikümnest kes siis neid kaste lahti oskab võtta.Tänase seisuga kast juppideks ja uusi osi otsima.
Kasutaja avatar
erik

Postitus Postitas erik »

Anna siis teada, kuidas selle kastiga läheb.
Kasutaja avatar
Raimo

Postitus Postitas Raimo »

erik kirjutas:Anna siis teada, kuidas selle kastiga läheb.
sama siin ja kontakti ootaks ka. mul üks V8 6-käiguline tükk aega nurgas vedelemas. vaja ilmselt mingi laager sees vahetada.
BMW E30 M3 343hj | Hestec EMS, 3" exhaust, Brembo big brakes, Powerflex etc
BMW E46 V8 - under construction
-JoE-

Nüüd kast siis paarnädalat käes ja koos mootoriga peal.Kuna varuosasid pole saada siis treiti uued sünkroniseerimis rõngad.Hetkel tegelen väljalaske kollektoritega vaskud valmis parempoolsed veel siis teeks väljalaske lõpuni.Kui juhtmed ühentatud saaks siis saaks käimapanna.Tahaks septembriks sõitma saada.
-JoE-

Summuti siis nüüd peaaegu valmis homme saan käigukasti hoovastiku keevitamisest kätte siis saan kardaani lõplikult alla.Kardaan käis vahepeal pärnus kõigukasti poolse otsa vahetuses ja tsakaalustamises.Vahepeal siis veel sidur ja pidurid valmis saanud kuid pidur ilma võimentita kuna tahaks see hooaeg veel sõita saada aga kui jalad jäävad ilma võimentita piduritejaoks nõrgaks siis tuleks talvel võimendi vahele panna ja talvel tuleks lasta korralik summuti alla teha kuna enda tehtud on nii nagu on ja rahaga on väga kitsas, polnud vahepeal isegi raha ,et piduri õli osta.Aga teab keegi palju makasab kollektoritest summuti otsani summuti ehitus?Talvel peaks siis kindlasti selle ette võtma koos kompressori ehitusega.Preagu siis jäänud veel juhtmete ühendus ning radikas koos lõdvikutega ja esiotsa kokku ladumine.
marauder

Postitus Postitas marauder »

Summutijooksud tavaliselt mingi 4-5-6-7k maksavad oleneb keerukusest ja tegijast ja materjalist jne
Aitan Ebay'st asjade tellimisega või maksmisega.
-JoE-

Siis ei olegi kõige hullem äki isegi mahub eelarvesse
-JoE-

Tere pikka aega suht vaikus olnud.
Septembris sai auto elektrikujuurde viidud aga seal ei toimunud suurt midagi kuna tal polnud eriti aega sellega tegeleda.Esamaspäeval tõin siis auto tagasi koju et lõpetada kõik lahtised otsad ja auto paide viia järgmisse kohta.Kui paides lõpuks ta käima saab siis peaks saama sellega koju tagasi sõita loodetavasti nii ka läheb.Eile sai siis summuti lõpuni valmis tehtud homme vaja veel lõdvikud ühentada ja siis peaks nagu valmis olema.
Pilt
Master003

Postitus Postitas Master003 »

paidesse dr Tuha juurde?
Volvo S70 T5[color=red]M[/color]
-JoE-

Ma ta perekonna nime ei tea aga eesnimi on Genaadi ja on meie koolis elektri õpetaja ja vahepeal oli väike plaani muutus.Nüüd on asi nii et tema juhendab ja mina teen siis saan mina targemaks ja ei pea raha välja käima järgmine nädal on lootust häält kuulda.
-JoE-

Nii eile oli siis seee päev kui sain hääled sisse :D
Siiani on kõik toiminud ilust va see et esimese käiguga sõita ei saa sest kui pedaali vajutad hakkavad rattad kohe tühja käima.
Nüüd siis asjad mis tuleks lähipäevadel korda teha.Roolivõimu torud õieti ühentada,mootori temp andur salongis järgi ühentada,täna pärast 50km hakkas siduri survelaager häält tegeama kuna see sai kasutatuna külge pandud.Aega kulus siis 6 pool kuud mootori vahetuseks sellest pool läks millegi ootamiseks käigukast 1 kuu ja nüüd elektriku taga 2 kuud aga lõpuks sain ikkagist ise nende juhtmetega hakkama oleks kohe teadnud et nii lihtne siis oleks võinud kohe ise ära teha.
Nüüd siis plaan vähe autoga sõita ja siis edasi mõelda.
Homme proovin ka mingi video teha.
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

Nüüd siis kompressoriga ? Muidu nagu 6 kuud mootori swapiks pisut pikk aeg.
Maik
Kontakt:

Postitus Postitas Maik »

Mul on mitu tuttavat elektrikku, ühegi inimese taga ole mõtet 2 kuud oodata... tuleviku mõttes.

Ma tegin ka pisiasju ala 3 kuud talvel ja enamus oli tõesti millegi taga ootamine.
ex V8 umbes 374kw/622nm @ 0,4 bar - aga uus on 318kw :( NA
Kasutaja avatar
Raimo

Postitus Postitas Raimo »

saada mulle ka selle isiku kontakt, kes sul käigukasti korda tegi, oleks vaja endal ka ühte sellist pisut hooldada. võib ka PSi kaudu.
BMW E30 M3 343hj | Hestec EMS, 3" exhaust, Brembo big brakes, Powerflex etc
BMW E46 V8 - under construction
cartman

Postitus Postitas cartman »

Eeldan , et kui vilj siis oli see Hr. Kala Enn 55903044 (peax olema õige nr)
Vasta