tmac kirjutas:See auto ka lõpuks siin sai kord VKMis nähtud ja oodatud milllal siia jõuab. Kena projekt.
Teema tehtud tegelikult enne, kui auto VKMi läks. Aga nuh...

LordVampire kirjutas:Ilus, silm puhkab kui supra kenasti tehtud ja kurve sõidab.
Noh. Eks lambo ikka sõitis mõne sekundi paremini kuna ta oli rajaga tuttav ja me ei teinud piisavalt ringe, et julgeks ning oskaks igas kurvis viimast võtta. Sellised asjad võtavad ikka päris palju aega. Oleks kõik olnud rajaga tuttavad, oleks ka asjalood ehk natuke teistpidi.635Driver kirjutas:Kellel siis parim ringi aeg tuli?? Tundub loll küsimus kuna rajal oli Lambo aga üks eesti m3 õigetes kätes liigub ka väga nobedalt.Samuti peaks ka supra piisavalt liikuma nagu olen aru saanud..
JDM-San kirjutas:Mis M3 oli? Murci manuaal või E-gear? Ega sa Alastarot Ahvenistoga segi aja ( Alastaros ei ole tõuse ega languseid, Ahvenistos aga need ainult ongi)?
Peaks arvestama ka sellega, et ebay hinnale lähevad toll+käive (xx+20%) otsa kui just paarikümne dollariga kätte ei saa.$upr@ kirjutas: Hind peab olema hetke ebay+transport hinnaga võrdne või soodsam.
Pakkuda võib nii uusi asju, kui vähe kasutatud.
Kristjan
Esiteks ei ole käibe ja tolli hinna piir mitte paarkümmend dollarit ja teiseks - ma pole eilane.Raceboy kirjutas: Peaks arvestama ka sellega, et ebay hinnale lähevad toll+käive (xx+20%) otsa kui just paarikümne dollariga kätte ei saa.
Käibe ja tolli piir on 22EUR alates 1. jaanuarist ja ma ei arvanudki et sa eilane oled. Milleks sedasi suhtuda? Ise tellin samuti praktiliselt kõik Porsche jupid ebayst või usa foorumitsest, kuna meil pole saada.$upr@ kirjutas:Esiteks ei ole käibe ja tolli hinna piir mitte paarkümmend dollarit ja teiseks - ma pole eilane.![]()
Olen päris mitmed jupid just ebayst tellinud kuna eesti müüjad vahel röövivad.
Aga tänud hoiatamast.