Kahjuks RS ostsin jah. Ausalt juba värisen ja ootan, et millal kõveraks sõidansuper G2 kirjutas:mis varjandi d2 coile autole alla keerasid? STREET?

Pisike lootus siiski on, et peavad vastu (3x pthüi üle vasaku õla).

Kahjuks RS ostsin jah. Ausalt juba värisen ja ootan, et millal kõveraks sõidansuper G2 kirjutas:mis varjandi d2 coile autole alla keerasid? STREET?
Seest nüüd küll veel ilus poleSiim kirjutas:Ilus seest ja väljast - peab korralikud pildid nüüd tegema autost.
Palju tühimass on MKIV Supral?
Oh kurat. Päris jama. Kahju, et nii läks.$upr@ kirjutas:Mhmh. Too prao parandamine läheb ainult ca1500eekuEikki kirjutas:Näedsa.. tiib ka taga
Natuke kurvalt läks selle transaga. Pole aimugi kus see siis lõppude lõpuks juhtus.
313 kirjutas:Olen seda autot näinud , käega katsunud ja isegi ühekorra puhtaks pesnud. Soovitan millalgi sul auto ära poleerida. Kui otsid tegijat siis võin sulle hinnapakkumise teha.
Edu ja jaksu autoga.
$upr@ kirjutas:313 kirjutas:Olen seda autot näinud , käega katsunud ja isegi ühekorra puhtaks pesnud. Soovitan millalgi sul auto ära poleerida. Kui otsid tegijat siis võin sulle hinnapakkumise teha.
Edu ja jaksu autoga.
Tohoh!? Kes sina oled siis, et sa mu autot isegi pesta oled saanud.
Poleerima ma esialgu ei hakka. Pigem on vaja ikka uus värv selga saada. Paljude kohtade pealt on värv liiga kulunud.