ebays müüdavad odavad turbod

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
aksberg

ebays müüdavad odavad turbod

Postitus Postitas aksberg »

oskab keegi kommenteerida milliste kvaliteedi omadustega on, kas tasub osta või mitte?
Kasutaja avatar
Eikki
Kontakt:

Postitus Postitas Eikki »

Kõik oleneb millist ja millise firma oma.. Mingid hiinakad unusta kohe ära. On odavad küll aga kestavad samavähe..
Aitan kaupadega USA-st. Ebay, paypal-iga maksmine, kaupade transport.
Pisikesest mutrist kaatriteni välja. Ise asun USA-s.
http://www.estperformancegroup.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/estperformance" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
Fog

Postitus Postitas Fog »

Eikki kirjutas:Kõik oleneb millist ja millise firma oma.. Mingid hiinakad unusta kohe ära. On odavad küll aga kestavad samavähe..
Kas oled reaalselt kasutanud, et nii väidad?

Minu peletist veab just hiinakas edasi, ning 0 probleemi juba 6000km.

Lihtsalt ka neid hiinakaid toodetakse üle sajas erinevas tehases hiinas(võta alibaba.com lahti ja otsi) ja kvaliteet kõigub samamoodi otsast otsani.

Tähtis on müüja negatiivset tagasisidet vaadata(kõigil seda natukene on), sealt saab inffi kas on ka mehaanilisi probleeme.
Peletis: 12.30 @ 185
Jubetis: 9.74 @ 233
arne13

Postitus Postitas arne13 »

No minu kkr330 pidas minu käes vastu ca 15 000 km ja peale mind veel järgmise auto peal ca 20 000 km! Nii et ei saa üldsegi kurta :-D
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

Ega vist enamus hiina turbosid mis on eestisse jõudnud kestavad, kui loed müüja kohta tagasisidet ja seal on kiitjaid rohkem ja mõni on defektse saanud ainult siis ei peagi väga kartma. minu EX A4TQ'l on ka hiinakas peal ja kuigi ma praegust olukorda ei tea siis see tüüp kellele mina ta maha parseldasin ei kurtnud kordagi turbo üle, vaid sillad olid probleemiks :lol:
Pilt
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

Tõesti nagu Fog väitis, siis kõik pole kräpp.

Samas kõik pole kuld, mis hiilgab. Tuleb veidi taustuuringut teha. Mis sertidega tehases tehtud, mis materjalid jne jne.

Mul tuttav laseb samuti omale turbosid Hiinas toota, üht-teist lasi ümber teha, materjale vahetada, hetkel sõidab nendega, paigaldab klientidelegi. Just käisin vaatamas, kust saaks odavamalt korralikku kaupa, alguses olin samuti eelarvamustega nende turbote suhtes.
aksberg

Postitus Postitas aksberg »

aga milline oleks parim turbo vag1,8t mootorile, sooviksin kusagil 3-400hp kätte saada sellest ja kas hiinakas on kõige sobilikum selle mõtte teostamiseks. (loomulikult kaasnevad ka muud tööd) mitte ainult turbo ja -400hp käes :badgrin:
Kasutaja avatar
zoom1

Postitus Postitas zoom1 »

aksberg kirjutas:aga milline oleks parim turbo vag1,8t mootorile, sooviksin kusagil 3-400hp kätte saada sellest ja kas hiinakas on kõige sobilikum selle mõtte teostamiseks. (loomulikult kaasnevad ka muud tööd) mitte ainult turbo ja -400hp käes :badgrin:
Parimat ei tea vist vagi jumal kah, aga garret T3/T04E stage3 wheel 50 trim .48 turbine housing on end tõestaud 1,8 peal hästi. Vali .63 koda kui tahad top end powwerit. :roll:
CA18DET best et 11.1s 205kmh
Vasta