O: CA18DET vänt, plokk, kolvigrupp

Turbo autod ja osad.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
master Yoda

O: CA18DET vänt, plokk, kolvigrupp

Postitus Postitas master Yoda »

pakkuda võib kõike koos või eraldi.
Kasutaja avatar
Astrona

Postitus Postitas Astrona »

On olemas komplektne lahti võtmata mootor - vänt vajab kindlasti lihvimist, aga kolbidel on uued rõngad. Kaasa annan veel 5 korralikku kolbi-kepsu. Ja ilma siduri ja plokikaaneta hind 2000.-
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
master Yoda

Postitus Postitas master Yoda »

kas see on see kõva kolksuga või kerge kolksuga?

eeldan, et kõva kolinaga. sel juhul peaks vända välja võtma ja kahjustused kuskil pingis ära mõõtma enne lõplikku ostumüügi tehingut.

kui saab remontmõõtude piires niiviisi ära lihvida, et vändakaelad siiski ühele joonele jäävad, võtaks vast ära. Olen nõus mingi osa sellest mõõtmisest kinni maksma.

Anna teada, kui müügihuvi on endine.
Kasutaja avatar
Astrona

Postitus Postitas Astrona »

master Yoda kirjutas:kas see on see kõva kolksuga või kerge kolksuga?

eeldan, et kõva kolinaga. sel juhul peaks vända välja võtma ja kahjustused kuskil pingis ära mõõtma enne lõplikku ostumüügi tehingut.

kui saab remontmõõtude piires niiviisi ära lihvida, et vändakaelad siiski ühele joonele jäävad, võtaks vast ära. Olen nõus mingi osa sellest mõõtmisest kinni maksma.

Anna teada, kui müügihuvi on endine.
Väikse kolksuga plokist on vänt ammu väljas ja vajas põhimõtteliselt poleerimist või 1. remontmõõtu aga see on juba müüdud :) Kui on huvi, siis võid ka selle vända osta 1250.-, uus omanik plaanib ikkagi vist tutikat vänta osta.

Pakutavat mootorit pole aga veel lahti võtnud seal kaas peal ja kast isegi veel otsas. Mul pole aega mootori lammutamisega tegeleda. See pakkumine oligi komplektsena (keeraksin kaane maha ja võtaksin kasti ja siduri otsast ja ülejäänd oleks sinu). 1 kolb võib olla seal kaanes ära käinud. Kui sa komplektsena ei osta, siis ma mingi aeg lammutan selle ploki juppideks ja müün jupid + need teised korralikud kolvid mingi 5K'ga maha, annan siis ka sulle teada, kui ehitad kevadeks ja kiiret pole :)
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
Vasta