mu auto on probleem
Mismõttes arvad, et on korras? seda ikkagi kontrollitakse mitte ei arvatahiman kirjutas: TPS= hmm ei usu, arvan ,et korras..

Õhk liigub seal ka ilma MAFita, kuid see ei tähenda, et ta töötaks, ka seda tuleb kontrollida siiskiMAF= tundub korras, sest kui votan filtrid ara siis õhk töötab.
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
Lase Google'l või kellelgi tõlkida, kui ise väga hästi ei oska. Mu kiire oletus oli et sul võib olla turbo ja MAF vahelt lõdvik katki vms. Samuti võib olla ka IC torudes leke.himan kirjutas:![]()
![]()
errr ma ostsin kasutatud MAF aga läheb ikka samaks, hüppab ikka ka.
![]()
kui maksan 100kr siis annad mulle MAF. Tahan sinu oma MAF proovida, kui sõidan , kuidas on. kui sõidetud, siis annan tagasi MAF.![]()
Kui jätab lihtsalt vahele, siis pakuks ka COP jms vigasid, aga hüppamine - kui tõmbab, ei tõmba, tõmbab ei, tõmba viitab sellele, et mootor kõikumise peale läheb segu valeks - ja see võib juhtuda kui on pool lõdvad klambrid või pragudega voolikud.
Mis Boosti kell sel ajal näitab, kui masin hüppab?
Maxad 100eek MAF proovimise eest? Et kui viga pole selles, siis tood tagasi, aga kui oli selles, siis ostad ära andes ntx 200 juurde?
Juppide vahetamine 1 moodus vea kõrvaldamiseks, aga võib kalliks minna. Enamasti tuleb odavam, kui uurid-mõõdad, milles viga on.
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
kole segane jutt, aga kui ta boosti tekkides jamama hakkab, siis võib uba ka su orig. bensupumbas olla. või surve regulaatoris.
või siis süüde vale, mis CA-ga igasugu anomaaliaid tekitab.
mõlemad asjad ju elementaarne kolmainsus CA kone puhul peale saalekolina
benarõhu kell on?
või siis süüde vale, mis CA-ga igasugu anomaaliaid tekitab.
mõlemad asjad ju elementaarne kolmainsus CA kone puhul peale saalekolina

benarõhu kell on?
Impreza GT `98 (Ex)
Impreza STi `06
Impreza STi `06
oot-oot....boost on 0,3@3500rpm??himan kirjutas:õudne0.3 bar 3.5 Rpm, 0.5 bar 6 Rpm
või benarõhk?
kui viimane, siis jääb vaid üle imestada, et ta sul üldse töötab. sellisel juhul pole benarõhu regulaatoriga midagi teha. viska oma vana bensupump prügikasti ja walbro vahele (Y)
Impreza GT `98 (Ex)
Impreza STi `06
Impreza STi `06