Fiat turbo coupe'l käib klappide regulleerimine seibidega, kuid kuidas ja kust neid seibe saab? mul nüüd kaan läheb teist korda tegemisse ja siis vist vaja ju seibid muretseda, et klapivahed korda saada peale klappipesade sooveldamist?
minujaoks seibidega regull täiesti uus teema, olen senimaani saanud hakkama kas nookurite või hüdrotõukuritega.
K: klappide regulleerimine seibidega?
minujaoks on see täiesti ennenägematu asi. Kuid jah loodan, et see kes kaant remondib saab asjaga hakkama.
asi selles, et viisin kohaliku remonditöökotta, et sealne mehhaanik viib kaane tegemisse, tal omal oli ka sinna asja ja mulle toodi kaan tagasi, öeldi et kaan peetis pole midagi teha, tuli siis üks tuttav külla vaatas kaane üle ja nüüd ootame klappe, et ta tegema saaks hakata, ta ka mingis laadses kohas töötab kus mootoritega tegeletakse ning lubas ära teha tööjuures asja, kuid ta pidi ka ise uurima neid seibe, ja mulle teeb see asi vähe peavalu
asi selles, et viisin kohaliku remonditöökotta, et sealne mehhaanik viib kaane tegemisse, tal omal oli ka sinna asja ja mulle toodi kaan tagasi, öeldi et kaan peetis pole midagi teha, tuli siis üks tuttav külla vaatas kaane üle ja nüüd ootame klappe, et ta tegema saaks hakata, ta ka mingis laadses kohas töötab kus mootoritega tegeletakse ning lubas ära teha tööjuures asja, kuid ta pidi ka ise uurima neid seibe, ja mulle teeb see asi vähe peavalu