Aga M.O.T.T. on see, et ei olnud viga rauas, otsid viga veidi imelikest kohtadest

Sul võib point olla. Mulle on ka seda meelde tuletatud, et WB näit pole üldse kindel asi.taxu kirjutas:Et orikas aju on, aga juhib veel ainult spidot? Äkki ikka mingid muud otsad ka veel ühendatud, mis ei tohiks?
Kui boosti all paukuma hakkab, siis ju tähendab et segu silindris ei süttinud, vaid alles vl kolles. Sealt siis pauk. Ja segu jääb sellest muidugi endiseks, vahet ju pole kus ta põles.
Selge see, et kui välk silindrisse lööb, põleb ka vale segu koos mootoriga ärataxu kirjutas:Pidasin silmas et kui silindris ei sütti, siis ikka süütega midagi.
Mihkel kirjutas:Vaatasin, et möödasõidul Pärnu mnt-l sul meeldivalt tossas ka auto tagant.
Segu ikka meeldivalt rikas. 12 seguga sellist musta ei tohiks nagu tulla.
Siinkohal ka tervitusi RX8-sast
Läpakas on koguaeg kaasas, ja sealt ei näe midagi - dünos oli kah kaasas.RICE BURNER kirjutas:Kui see aju sul ei logi, siis läpakas kaasa ja kahekesi sõitma. Siis äkki näeb viga ka ekraanilt.
Arvan, et umbes ära muuda küll midagi, kuid 98benaga rohkem eriti keerata ei saagi.RICE, tead võibolla öelda, kas 16-19kraadi on äkki vähe 1.5bar @ 6-7000?
Kas teil oss vms on? Vaataks mis triggeri, süüte ja pihusti signaal boosti all teevad.RICE BURNER kirjutas:Arvan, et umbes ära muuda küll midagi, kuid 98benaga rohkem eriti keerata ei saagi.RICE, tead võibolla öelda, kas 16-19kraadi on äkki vähe 1.5bar @ 6-7000?
Foorumi kaudu muidugi autosid ei remondi ja soovian sul meile külla tulla.
Olen kah sellele mõelnud. Aga see Rcal takisti on ju anduri pistiku sees (mitte kontrolleri pistikus) ja töötav kontroller, milleks loodan VEMSi kella kah pidada, peab ju seda väärtust lugema.Mihkel kirjutas:Mille WB sul on ja kas see on õigeti kalibreeritud?
Äkki on sul WB näit vale ja terve fuelmap liiga rikas.
mul on plug N play sinna anduri otsa-käiv teine kontroller olemas - pole viitsinud proovida, kuna tol pole jälle kella ja voltsmeeter mul nõksa aegalne. jne.Mihkel kirjutas:No variant on ju teist controllerit proovida.
Iseenesest mul 1 Innovate on mida saaks proovida.
Sellele mul VEMS-i voolu otsaga sobiv pistik ka olemas.
Võime mingi hetk proovida seda.
OT:
Muide RX8-al tuli see hääl koonsufiltrist mitte summutist!
Täiesti uskumatu mis häält rootormootor filtri vahetusel tegema hakkab, originaalis on täielik vaikus.
Mõõdasõidud on nagu bike-i seljas