K: segukella paigaldus!!

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
olavi40

K: segukella paigaldus!!

Postitus Postitas olavi40 »

Mul audi s3-el on 5 juhtmega lambda. Küsimus siis selline, et millise juhtme küljest ma peaks võtam signaali, kas punase, halli, kollase.valge või musta juhtme küljest? Ma proovisin võtta musta küljest, niikui kellale voolu järele panin, läks see kohe rohelisse alesse.
Autoklaaside toonimine Tartus. 53433758 www.toonimine.eu
Kasutaja avatar
ranz
Kontakt:

Postitus Postitas ranz »

See viie juhtmega on lairiba lambda ja selle küljest sa niisama lambist signaaali võtta ei saagi nagu saab seda teha 1, 3 ja 4 juhtmega kitsasriba lambdast.
Siiski peaks S3-l olema ka teine lambda mis on peale katalisaatorit ning kui õieti mäletan on too tavaline NB variant ja kolme juhtmega (võis ka neljaga olla), vat selle lambda pealt saad sa kellale signaali võtta.
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
olavi40

Teine lambda on mul jah 4 juhtmega. Tänan abi eest!!! :)
Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

Vaata, et sa oma katsetustega juba ajus olevat lairiba lambda kontrollerit või lambdat ennast tuksi ei keeranud.
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
olavi40

Ma ainult korra proovisin, sealt 5 juhtmega lamda küljest signaali võtta, aga kuna midagi ei toimunud siis jäi asi poleni. :? Loodan, et nüüd midagi tukksi ei läinud, mootorituli pole veel põlema läinud. Kas sellest 2 lambdast võin võtta signaali kellale või? ;)
Vasta