Skyline oli maailmas esimene mis kasutas nelja sõõrikut tagatuledena - see on siiani säilinud trademark.
Vette ja Ferrari olid muidugi ammu enne nelja lihtsalt ümmargust kasutanud.
sellise teooria järgi võiks vabalt olla tegu corvette, ferrari, vanakooli camaroga või rekka käruga + veel hunnik masinaid millel on neli ümmargust tagatuld
Tegelikult see oligi rekka käru :D maivõi (Y) Nädala parim kuulub sulle :P
ja ma arvan, et Astrona tahtis siia lihtaslt Eestis sõitva GTR-i teemat teha ja kirjutas, et huvitav huvitav mis auto see küll oli
Suht ohtlik aparaat linnas kihutada algaja käes, 500hj+dsg kast + nelivedu = iga ilmaga suudab mingi 3 aastane ka linnas naksti 150 sisse vajutada mõne sekundiga.
Taavi kirjutas:
Suht ohtlik aparaat linnas kihutada algaja käes, 500hj+dsg kast + nelivedu = iga ilmaga suudab mingi 3 aastane ka linnas naksti 150 sisse vajutada mõne sekundiga.
Ja koostöös selle idioodiga, kes seda valget juhib... ohjah...
Taavi kirjutas:ja ma arvan, et Astrona tahtis siia lihtaslt Eestis sõitva GTR-i teemat teha ja kirjutas, et huvitav huvitav mis auto see küll oli
Einoh ma tõesti polnd sellist asja enne näind, ja antud teelõigul jättis see küll stabiilsema mulje kui suvaline sõidu auto 75kmh pealt. Üritaski vist tehnikalt paldiski mnt'le lennates külge ette saada, aga paraku pidamine oli nii hea, ja pidi paraku leppima meeletu kiirendusega