huvitav milliseid sillaosi gtr-l kasutada saaks, vaevalt neid siit nii naljalt saada on. Arvatavasti siis mingid perfomans variandid on odavamad ja kättesaadavamad, arvan et meie teedel kulub neid hulga
nissan maxima armatuur tuleb kõvasti ümber lõigata ja aretada et see sinna sobiks.mul endal maxima armatuur sees ja asi on soliidne.ma arvan et ümberehitus on vaid kätte võta ja ongi valmis......
aasta aega on rõõmu kui palju garaazis aretada salongi klaasplasti ning pahtliga....
aga mulle eriti ei meeldi s13 armatuur skylineis..... ......(joonas sulle)
lõppkiirusel pole ju vahet mis armatuur on,oleks minu teha ma ei paneks ültse seda......
Viimati muutis traktorist, 03.04.2009 18:23, muudetud 1 kord kokku.
see müügi lause oli nali...praegusel ajal pole ju kellelgi maksta sellist raha mis selline korralikult ümberehitatud asi maksab...sa võid ju küsida gtrautos mis sellise asja alla reaalselt raha ja aega kulunud....see hall sky auto24 on ju koguaeg olnud nii lehes et vahepeal pole siis jälle on samuti see valge.....
oli see vist kasutajanime all olev Porkee, kes seda halli gts-t -d müüb, huvitav on see et pole saanud sellelst lahti veel, hind ei ole ju teab mis suur, velg all ja puha, vist isegi turbotimer ka küljes. Sest ega ise eriti odavamalt sellist saa ka tuua!
no muidugi ei müü...normaalne inimene ei osta sellist autot mis ta sellega teeb,arvele ei saa ju....läheb võtab kõrvalt sama raha eest mingi tavalise auto ja sõidab suits viltu hambus....pole vaja midagi ehitada...võtit ja põhjagaas....