oh päris hea lahendus - kaitsmed kah kohe lüliti juures. Ei tea kust selliseid kaitsme pesasid leida? Samas ma paigutan keskkonsooli taha need paar kaitset juhtmetele vahele - stock boxid viskab minema.
Kasti venti ei tule, ja diffri-jahutus-pumba viskan vist kah minema, aga vesicooleripump, benapumbad, süüde, aju toide, mootori vent, kojamees, ic vent ja võibolla ka vesicooleri radika vent. Üldiselt üritaks lihtsana hoida ja paneks ühe tumbleri alla nii palju asju kui on mõtekas. Varju käepide tuleb kah mõni teine kord

Kui ma õigesti mäletan, siis diffrijahutust paigaldati ainult euroopa turu jaoks - kuna arvatavasti lõuna eurooplased piinavad ülesmäkke sõiduga õli keema. Jätan alles aga Differ-Hot andur-lüliti, kuigi seni pole kordagi seda põlemas näinud.
0* starter
1* vesicooleripump + benapumbad + süütepoolide + pihustite + näidikute ja aju jms toide
2* mootori, fmic, salongi, vesicooleri radika vent
3* kojamees
2. tumbleri võiks muidugi automatiseerida termolülititega, aga samas vahest vaja kapottialune jahedaks lüüa.
Pihustite + näidikute ja aju jms toide peaks vist võtma eraldi juhtmega akult, et süüte signaal ei segaks muid. Ja samas ka pihustite toide võike eraldi akult olla, kuna näiteks mul igapäevasel masinal pihusti signaal rikub spidokaandurisignaali ära - koormuse all valetab mingi +100%.
Tulede toite peaks ikka kah otse akult võtma, kuna võibolla on vaja kottis mootoriga tee äärde auto jätta
Tuled jätan suunatulede tõttu ikka rooli külge.
Samas jääb mul stock lülititest rooli juurde üle ka tagaklaasi soojendus, tagukojakas, tagupesupump, tulede avamine, taguudutuled. Ja esialgu ei tahaks et ta väga hardcore välja näeb, aga arvatavasti otsustan ka neist loobuda.