pr8 kirjutas:...
Asi ikkagi järgmiseks sõiduks seadistamisoskuses, mitte dünonumbritega võistlemises.
Ega see oskus mujalt tule kui praktikast, ja see võtab aega, kui just oskusi sisse ei osta. Olen täiesti nõus, et tegemist on ikkagi motospordiga, kus on väiksest detailist võib tulemus 100% muutuda.
60ft on tõesti ülioluline,
noh sinuga peab üleüldse nõustuma, üldse ei saa vaielda
plaaningi 2008a 60ft'st ...20% hammustada, aga päris neliveoliseks kah ei hakka ju ehitama. 13s@180kmh on ikka funnim kui 13s@160kmh, ja selle jaoks on evod stid ja audid (kui just wheeliedeni asi ei jõua). Pakun, et esimesed 450m on tähtsad, kuna enne stage'imist võib kah juba kaotada

Enamus kaotavad juba talvel - ega ma kah ei tea, millal masina liikuma saan - praegu üldse komandeeringus, ja pole suurem-asi projektijuht - time-estimate'ide tegemine on mu nõrgim külg. 25% autot on valmis (tagant ülemine veerand

)
Ei saanud täpselt aru millele vihjasid

. Loomulikult on kasutusel keskmine võimsus - n.ö. pindala võimsusgraafiku all. GT2876R puhul oli mul dragis max võimsus ainult 10% suurem kui minimaalne võimsus - seega keskmine power oli kõrge - pudelikael. GT35R puhul, peaks tõusma isegi sama rõhu juures dragi avgHP 20%, kuna too ei piira võimsust ja moment ei lange 6000-8000. Isegi keskmine võimsus 2000-6000 vahemikus peaks tõusma (tänaval egode sättimiseks

).
Ei tea ATM kastidest, aga saan aru, et nendega saaks keskmise võimsuse veel kõrgemaks, aga see sobiks kui oleks puhtalt dragi masin. Kes teab, võibolla 2010 b-klassis vms kui rehvipiirang 8" peale läheks

.
Mis võimsus peaks olema, et 8" drag rehviga saaks 1100kg autoga gaasi põhja vajutada alles 400m peal (ntx haapsalus)? Ja mis oleks sellega ideaalne aeg, kui "ratast ringi ei lase". Mis iganes see vastus ka pole, on kuni selleni ideaalis lisa-võimsusest kasu. Praktikas pole muidugi haruldane võimsuse maha keeramine, et ajas võita. Nii peaks ka suurem turbo aitama: rohkem läägi ja võimsus tuleb suuremal kiirusel. Sõit läheb muidugi huvitavamaks, kuna pidamise kaotamise oht on suurematel kiirustel. "Tava-masinaga" on ju suht nii, et kui 4000RPM peal peab, siis peab ka kuni piirajani ja ka järgmise käiguga.
Asjast kah:
mul oleks vaja
"3-inch 4 bolt" flantse 4tk
http://www.turbobygarrett.com/turbobyg ... _3_new.pdf

ja 1x T3 flants võib kah vaja minna, et turbot 1 flantsi võrra tõsta , et saaks kompressori õige nurga alla keerata vms
Kuna kollektor on T3 & T4, siis võiks olla sujuvam üleminek T4 kollektorist T3 peale - ehk adapter T3-to-T4.
Tean et ebayst saab kõike, aga võite pakkuda kui kellelgi vedeleb neid või niisama igav ja tööpink kogub tolmu...