Tegu 1.8t audi 110kw mootoriga.
Segukellaks tavaline smoke seeria autogage.
Auto töötas normaalselt, käima pannes segukell on rohelise peal ning hakkab liikuma mootori soojenedes diood-dioodi haaval kollase peale ja kui mootor soe siis jäi pidama 3-4 dioodi enne punase algust [roheline- rikas, kollane- optimaalne ja punane- vaene]. Kuna veesärgis oli õhk sees, siis pidin seda õhutama, koht kust ma seda teha sain e. voolik mida klambrist lahti ja kinni keerasin asus lambda-segukella-aju pistiku kohal ning see tõttu läks selle pistiku peale ka suht palju tosooli. Probleem tekkis kui nägin silmanurgast, et segukell näitab punast ning natukene kollast (samal ajal hoidsin just gaasi natuke all, nii kui nägin punast lasin gaasi maha). Segukell pole mitte kunagi näidanud punast e. vaest segu, alati kui gaasi andsin läks segu rikkaks. Nüüd siis töötab segukell niimoodi, et kui külmalt käima panen on algus rikas ning vähem kui minutiga langeb sujuvalt punase esimese dioodini ning kaob isegi sealt ära :D annan gaasi 3500-4500rpm tuleb tagasi skaalale ning on punane või mida rohkem gaasi seda kollakamaks e. optimaalsemaks asi läheb. Kontrollisin testriga segu, tühikäigul näitas seal 0,5 kanti kui gaasi andsin jooksis 0 poole ja lõpp mida ma nägin oli -0,3. Kas see on normaalne? Kas on võimalik, et miskit moodi tosool tekitas seal lühise ja põletas mul midagi maha? Kontrollisin ka teise autogage kellaga ning tulemus on sama. Lambda on mul 4 juhtmega e. eelsoojendusega, takistus 2 soojendusjuhtme vahel oli olemas. On keegi kokku puutunud sellise probleemiga ja oskab aidata? Hetkel siis segukell ei näita midagi, kui gaasi anda tuleb alt skaalast välja ning näitab punast, mida rohkem gaasi seda kollasemaks asi läheb.
Segukella näidu probleem
lambda vahetatud ning nüüd tõesti näitab hoopis teisiti kui eelmise oma arust korras lambdaga näitas. Kui eelmise ´korras´ lambdaga sooja mootoriga näit seisis kollase-optimaalse alguses ja reageeris kiiresti ning tundus, et ka korralikult gaasi vajutusele minnes rohelise-rikka segu peale siis uue lambdaga näit kõigub paari dioodi ulatuses optimaalse ja rikka segu vahel sooja mootoriga, külma mootoriga näit seisis.