M: Nissan 200sx

Turbo autod ja osad.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Suletud
Aigo

M: Nissan 200sx

Postitus Postitas Aigo »

huvi pärast paneks müüki oma nissani siis.

Hakkame kohe vigasid üles lugema:

mootor ei käi madalatel pööretel ühtlaselt, minu kahtlus on, et plokikaane tihend on läbi.

Väljalaske nukka kaane vahelt immitseb ja õli välja mingil määral.
DP tahaks üle keevitamist, keevitus mis on ei ole kõige ilusam ja laseb mõnedest kohtadest läbi, kuid kui lahti kiskusin ei tegelenud sellega üldse.

Auto pole eestis arvel (saksa paberid ja ostjapoolset osa täitmata müügilepingu saab kaasa)

tundub, et rihm on vähe valesti peal kuna et käima saada siis peab süüte võimalukult varajaseks keerama ning ikka paugub sumpsi.

spidokat on keritud, näha kuna spido oli põhjas kinni ning tagasi langedes oli tunda et vedru on kahjustada saanud, tänu sellele ei oska ka läbisõidust midagi kindlat rääkida

muidugi roostet on ka

hinda küsiks 23000.-

Autost endast ka siis väheke:

VL aasta peaks olema 91 (facelift) nagu ma paberitest aru saan, õlivahetusest ja rihmavahetusest pole aimugi kuna neid tehtud on.

el aknad ja peeglid on olemas nagu ikka armatuuril on spidoka peal mõrad sees(mitte just suured kuid ikka märgatavad) juhi jalgade juurest on põhjamatt miskipärast punane, ei tea miks. istmed ja muu osa on korras, lõpupütti pole, pidurid tunduvad ka väga head,

Autol on peal KKK K26 turbo millel on väikesed lõtkud olemas, WG on samuti Audidele toodetud originaal tootena(muidugi lisaks saab antud WG'd regulleerida mingil määral.) Algselt kui kätte sain oli turbol rõhk 1,2 Bar'i ning käis nagu pudrupada, käimine just palju paranenud pole, kuid rõhu keerasin võimalikult maha kuna puudub täielikult Bypass süsteem.
eemaldatud on ka Kütuserõhu solenoid mille annan kaasa, et kui ostjal soovi võib tagasi kruvida. kõlaritest ja makist on ka ainult augud järel.

Müügipõhjus on see suur majandus surutis :cry: Kaotasin töö ja vaja raha, et makse maksta ning elada ka väheke :p

pilte ja inffi mis mul veel anda oleks auto kohta leiab http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=4761
Pilt
gaiar200

Postitus Postitas gaiar200 »

ma mõtlesin ka enda oma müüki panna mul igapäevases kasutuses lihtsalt jääb väikseks aga sa jõudsid ette nii et ma siis veel ei müü.sorri kui ei sobi siis teemasse.
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

ma uurin turgu ainult... kuulutuse algul ka, et huvi pärast, kuna ma siiski ei pruugi müüa ikkagi, oleneb mis mu rahalisest olukorrast saab loobuda küll sellest ei taha, aga mis teha elu on selline, tööd ju ei leia enam kuskilt
Pilt
Kasutaja avatar
Astrona

Postitus Postitas Astrona »

Aigo kirjutas:ma uurin turgu ainult...
paremini sobiks hind 10K vms, siis võibolla keegi helistaks kah. 20-30K tahetakse ikkagi ülevaatusega liikuvat autot saada.
Kui sul tööd pole, arvesta palju sa jupp-haaval masina eest saad - võta juppideks, vähemalt on tegevust. Majanduslanguse ajal peaks kasutatud varuosade müük jälle elavlema :)
Või teine variant - tee ta korda, sul aega ju on. Ja müü siis maha.
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

ei kui korda saaks siis ei tahaks üldse müüa, korra tegin selle vea, enam ei ole huvitatud selle vea kordumisest.

seega paneme teem alukku, sest tekkis lootus, et saan hakata ikkagi korda tegema seda!!!! :) :)
Pilt
Suletud