Audi S2 2,2T q ABY´93 - TT
Just nii - kapslid tulid velgedega kaasa, aga neid ma külge ei pannud sest Porsche originaalkapslid olid mul juba olemas.
Originaalkapsel erineb velgedega kaasasolnutest kahes asjas:
originaalil on Porsche logu profiilne - replicadel sile
originaalil on sisse puuritud väike auk kapsli eemaldamiseks - replicatel ei
Originaalkapsel erineb velgedega kaasasolnutest kahes asjas:
originaalil on Porsche logu profiilne - replicadel sile
originaalil on sisse puuritud väike auk kapsli eemaldamiseks - replicatel ei
Otsid uue RS2 turbo 13k eest ja see oli juba defektiga? Või ma sain valesti aru? Tavaliselt audimeeste seas küll vihatud kuullaagritega Garretti GT seeria turbo
, aga mina soovitaksin näiteks seda: GT2871R K24_K26 .82 housing. Peaks sama jõu välja puhuma mis RS2 turbo. http://www.atpturbo.com/Merchant2/merch ... y_Code=GRT

R5 turbo ja garreti laagerföön kuni 54mm imuavaga kooslus spoolib liig hästi, tekitades surge üle 1.4 bari kasutades, kõrgematel pööretel võib aga tarbida kõikke, mida see föön pakub.
Raskema võlliga seeriate puhul pole surge enam probleem.
Raskema võlliga seeriate puhul pole surge enam probleem.
audi 2.2Tq 670hj 780nm, no nos, no alco
audi 3.0 VR6T 653hj 927nm, no nos, no alco
10.8 211
audi 3.0 VR6T 653hj 927nm, no nos, no alco
10.8 211
http://www.pildid.com/show/album=14802&photo=282802
Keegi jõudis täna juba spyshoti ära teha, aga õnneks foto kvaliteet kriitikat ei kannata :D
Liiklen siis hetkel originaal K24 turboga, sama setupiga, millega RS2 vile suutis puhuda 1,5 bar -i, suudab originaal turbo puhuda 1,3 bar-i.
Kütusesegu 1,3 bar-i juures jääb 9,8 - 10,1 kanti - uputab ja mitte vähe.
Õhtul keerasin wastegate kaane maha ja istutasin sellesse väga karmi väljanägemisega vedru - tulemuseks aga minu 2,0 bar- ine kell jooksis põhja kinni ning segu pendeldas 10,6 ja 11,0 vahel.
Seda rõhku aga on väetikesele vanamehele ilmselgelt liiga palju - eks üritan mingi vedrukombinatsiooni välja mõelda (mul neid 5 tk.).
Bypassi sai ka kuni 1,6 bar-i vedru sisse topitud.
Auto välimuse juures on veel teha iluvõre, poleerimine ja vahatamine, esiklaasi vahetus ning meeletu kleepimine.
Keegi jõudis täna juba spyshoti ära teha, aga õnneks foto kvaliteet kriitikat ei kannata :D
Liiklen siis hetkel originaal K24 turboga, sama setupiga, millega RS2 vile suutis puhuda 1,5 bar -i, suudab originaal turbo puhuda 1,3 bar-i.
Kütusesegu 1,3 bar-i juures jääb 9,8 - 10,1 kanti - uputab ja mitte vähe.
Õhtul keerasin wastegate kaane maha ja istutasin sellesse väga karmi väljanägemisega vedru - tulemuseks aga minu 2,0 bar- ine kell jooksis põhja kinni ning segu pendeldas 10,6 ja 11,0 vahel.
Seda rõhku aga on väetikesele vanamehele ilmselgelt liiga palju - eks üritan mingi vedrukombinatsiooni välja mõelda (mul neid 5 tk.).
Bypassi sai ka kuni 1,6 bar-i vedru sisse topitud.
Auto välimuse juures on veel teha iluvõre, poleerimine ja vahatamine, esiklaasi vahetus ning meeletu kleepimine.