ei tea küll jah kuid 2's keretööde firmas kus olen töötand on ikka 1,4 düüsid olnud, 1,4 on neutraalne düüs millega saad lakkida kui ka metallik värvi värvida.
ise olen senimaani saanud alati soovitud tulemuse nende püstolitega.
muidugi niipalju kui mina õppinud olen sellega siis ega jah vahe pole üldse düüsis.
Ma ei tahaks küll midagi halba öelda, kuid minuarust on värvimistehnika küll natuke üle hinnatud. Kui tegu ka sumake vibraga, siis ise maksin samasuguse eest uuena 2800-. Püstolite muretsemisega ei ole viimasel ajal tegelenud, need said natuke varem muretsetud.
need püstolid uuena maksavad 2000.- plus miinus mõnedkümned kroonid, ja vibro on metabo uuena hind 4800.- kui teada vaja ja kasutatud on seda paar korda ainult kuna varem polnud mul piisavalt suure mahuga kompressoripaaki, mis jõuaks vibrot toita.
einoh ma saan aru küll jah, et ei taheta, et keegi pasa otsa satub, kuid mis mõtet on üritada maha teha asju millest nagu aimugi pole??
ega ma ei müükski ülehinnatult miskit.
püstolitel on isegi töötunnid teada:D roheline püstol on kasutusel(värvimisel) olnud 32h see siis 4 autot, ja kroomitud püstol on olnud kasutusel 63h, 6 autot kuid on kasutatud ka kruntimisel, kuna varem teine püstol puudus.
nüüd olemas uus ja kallim tehnika ning neid pole enam vaja.
kapotiava on klaasplastist ja sutsu 1 nurk katki nagu ka pildil paistab, kuid paigaldamiseks on ju nagunii vaja klaaskiuga vähe voolima veel. Seega see osa ei tohiks palju just rolli mängida ning ma ei tea pole seda kuidagi pakendada, et ta selle teekonna ilusti vastu peaks ega nood ju loobivad pohhuilt asju bussidesse
EDIT: ma muidu järgmine reede(12.12.2008) olen õhtupoolikul tapal, võin selle peale visata.