Mis esindus sulle koodide sobimatuse kohta rääkis ? Autoring ?gena kirjutas:No nii:S
Nüüd sis vähe targem peale mootori laiali võtmist... Ma ei tea nüüd kes see tark oli, aga originaalikoodide järgi on mootorisse pandud valed kolvid ja kepsud, mis sinna mitte mingil juhul ei käi... Nii väitis mulle Fiati esindus... Viimati tehti mootorit Tallinnas Fakto-s... ja enne seda kusagil tartus mingis garaazis vms... Aga huvitav kumb neist see tark oli kes sinna sellise pudru ja kapsad kokku keeras, kolb loksub hoonitud silindris rohkem kui millimeeter... kepsud loksuvad vända küljes 2-3 mm. saaled on üldse vahelt välja kukkunud jne... ainuke mis korras, on raamsaaled, need on ilusti siledad ja tihedad... Aga see kes seda mootorit tegi viimati... no mis ma oskan öelda... Looda, et ma teada ei saa, et see sina olid, kes selle lego vanade vene konstruktori juppide abiga kokku pani... Täitsa idioot peab ikka olema... Aga jah, nüüd siis otsin 20v mootorile kolbe (Wiseco?) ja kepse (Eagle?)... Side lõpp...
Kindlasti mitte ei ole alumise otsa teema seotud esindusega. Kui hammasrihm puruks läks siis klient tellis ülemise otsa tükid ja lasi kusagil tartus kuuriall "korda teha". Esinduses käis see auto ainult vigadeparanduses kuna kusagil kuuriall rihm valesti peale pandi ja andurid lahti/kutud olid.
Kaks korda on tal ka karteripõhi alt ära sõidetud, aga seda tead sa vast ka ise. Pakun, et omanik enne Imret ei jaganud matsu ja äkki seal nö. "kuuri all" võeti head tükid välja ja pandi mingi jama sisse. Ei tohiks nii hukka see mootor saada ca 100t km läbisõiduga.