Saalede kohta nõu küsida

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
stryk3r

Saalede kohta nõu küsida

Postitus Postitas stryk3r »

ehitan turbo mootorit tellisin keisei racingust woessner kolve ja SPM kepsud, aga saaled on tavalised sama mis stockis siis selline loll kysimus kas saaled peavad vastu ??? mootorist tahan umbes 300hp saada

pilt saaledest
Pilt
Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

Ju nad peavad kui on normaalsete tootjate omad.
AE-ga vähemalt klappide osas kuulsin kunagi väga suurt nurinat inimeselt kes mu plokikaant remontis.
Kas KolbenSchmidt ei paku sinu omale saalesid? See on paljude autode originaalsaalede tootja.

300hj ei ole mingi imeasi, et sinna hüperdetaile vaja oleks, vähemalt mina arvan nii.

Kui õlitus ära kaob on kannatajaks kas saaled või väntvõll, valik on sinu (kui tugevama kattega saaled paned).
Samas kasutavad juba enamus firmad samu tehnoloogijaid lihtsalt mõned haibivad ennast kui racing saalede tootjana.
Võib-olla on see ainult minu viga, et ma suvalise tootja kodulehe juttu hetkega 100% kullana ei võta.
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
mart154

Postitus Postitas mart154 »

AE saaledega on mul halvad kogemused. Olid mõõdust väljas, lendasid prügikasti.

Mõõdust väljas = väntvõll käis küll ilusti ringi, aga tolerantse mõõtes olid need küll liiga suured või liiga väiksed.

ACL väidetakse normaalne olevat, ise puutunud pole.
stryk3r

opelil ja bmw-l tollerants k6igil v2ljas peagu
stryk3r

2 mihkel thx... ;) lukku
Vasta