Selle aasta OMCl oli esimesest 10st masinast 9 turbokad. 1 kompressoriga masin oli ka esikümnesse ära eksinud. Esimene vabalthingav oli ühetestkümnes. Selistel võistlustel turbokad ruulivad. Ja nüüd kõik regama . Ise olen korraldamisega seotud ja sõita ei saa.
zoom1 kirjutas:Vaatan et konkurent on väga tihe, sellest tõotab tulla põnev üritus
nissani meestele ma vist konkurentsi ei paku, aga järgmine aasta kindlasti tahaks kandadele astuda. mul ju stock turbo, enamus siinsetel 200sx meestel ju stockist tootlikumad föönid.
nissani meestele ma vist konkurentsi ei paku, aga järgmine aasta kindlasti tahaks kandadele astuda. mul ju stock turbo, enamus siinsetel 200sx meestel ju stockist tootlikumad föönid.
wtf, mina seda teksti küll ei kirjutanud tundub et kellegi teise postitus oli läinud minu omaga segamini.
Minu postitus oli ainult...
Vaatan et konkurent on väga tihe, sellest tõotab tulla põnev üritus
wtf, mina seda teksti küll ei kirjutanud tundub et kellegi teise postitus oli läinud minu omaga segamini.
Minu postitus oli ainult...
Vaatan et konkurent on väga tihe, sellest tõotab tulla põnev üritus
ups... ilmselt vajutasin mina quote nupu asemel edit nuppu
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm