Diislile suurem cooler??
Diislile suurem cooler??
Tekkis mõte, et paneks oma autole suurema cooleri. On kellelgi teadmisi selle kohta, et kui suurt coolerit oleks üldse mõtekam vahele panna ja palju ta üldse juurde annab, on sel asjal ikka mõtet. Mootor on autol 1,9 TDI, 66Kw.Olen kuulnud, et vw-i originaal coolerid pidid ikka väga vähe jahutama.
halba ta ei tee kindlasti kui sa muid asju tuunima cipima ei hakka ja kas on mõtet üldse sinna tuhandeid suurema kuuleri ja läikivate torude ning siniste lõdvikute tarbebeks sisse laduda 0-100 aeg jääb ikka samaks ja ega see lõppkiirust ka ei mõjuta kui võimsust taga ajad osta bensiini mootoriga turbokas
Mina panin diislile cooleri, millel seda tehasest välja tulles polnud, kW kohta ei oska öelda, aga momenti on jõhkralt juurde tulnud. arvan et sama on ka sinu autoga
Servemet OÜ
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee
Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
Puurid, keermepuurid, freesid, laagrid jne
www.serve.ee
Looduslikud, keskkonna sõbralikud ja tõhusad puhastusvahendid www.chrisal.ee
Jah pumba kaane näppimine head ei tõota. Pumba kaanega keerati küttesegu kõrgeks(arvatavasti), vahest isegi liiga kõrgeks. Enda autol oli ka ostes küttesegu kõrgeks krutitud, lasin normi panna. Arvata on, et kolb hea näoga ei vaata, kui talle kütust täiega pähe pressitakse... Ise tahaks just õhuga mängida.gaiar200 kirjutas:vist lasi kuskil pumpa ka näppida
Lisaks uurisin neid 1,9-seid mootoreid. Kuna neid on 47-st 96 Kw-ni, siis tekkis kahtlus, et äkki on kolbide ja klappide tugevused erinevad, aga ei ole. Nii, et arenguruumi on.
Miks ma ei osta võimsamat autot? Sellepärast, et ma olen enda auto sedavõrd korda teinud, et vaevalt ma samaväärset kuskilt leian. Kui kunagi läbi sõidan, eks siis vaatan ikka võimsamat mootorit.
“Turbo lag” on põhimõtteliselt ajahulk alates mootori koormuse alustamisest, (gaasipedaali põhjavajutamine ning siduri vabastamine /või täielik konverteri lukustus automaatkasti puhul) lõpetades sellega, kui mootor toodab piisavalt kuuma paisuvat väljalaskegaasi, et panna väljalasketurbiin piisavalt kiirelt keerlema(et kompressor saaks tööle hakata).
(Definitsioon/mõiste pärit siit: http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=345)
(Definitsioon/mõiste pärit siit: http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=345)
Treimis- ja freesimistööd