Tere!!
Vabandan kui teema läks valesti aga mujale ei osanud ka seda küssat panna.
Tekkis nimelt huvi oma tavalisele Mitsu Outlander 2.4 2004 aasta mudelile külge panna turbo ja üldse see massin paremini ja kiiremini lippama panna. Probleem aga selles, et söna turbo on minule ainult üks tuttav nimi ja selle tähendust tean ainult teoreetiliselt. Praktikas pole kunagi turboga kokku puutunud.
Ehk siis Teie vanad tegijad oskate selle asja nö mulle puust ja punaselt selgeks teha ja vajalikud osad ja jupid ette käija.
Tänud ette.
Turbo tavalisele Mitsubishi Outlander 2.4 2004a.
Osta parem Outlander turbo, pääsed peavaludest mis kaasnevad uue turbosüsteemi ehitamisega.
Sellele 200 hobusele on võimalik alati lisachip peale panna. Rootsi mingi firma pakkus vist kuni 270hp ja mingi sveitsi oma oli 240 hp kui ma nüüd õigesti mäletan.
Aga soovitus, see auto vajab paremaid pidureid. Turbo Outlanderi pidurid on samad, mis tavalisel Outlanderil ja need ei kõlba eriti kuhugi sellise massiga auto puhul!
Sellele 200 hobusele on võimalik alati lisachip peale panna. Rootsi mingi firma pakkus vist kuni 270hp ja mingi sveitsi oma oli 240 hp kui ma nüüd õigesti mäletan.
Aga soovitus, see auto vajab paremaid pidureid. Turbo Outlanderi pidurid on samad, mis tavalisel Outlanderil ja need ei kõlba eriti kuhugi sellise massiga auto puhul!
www.evonet.ee
Outlander Turbo / EVO V RS
Outlander Turbo / EVO V RS