tegemist on lancia thema 2.5 td `91....turbo on läbisõidukohta päris kõbus...
sümptomid on järgmised....kui 1selt 2sele , 2selt 3mandale jne. käiku vahetada siis madalapoolsetel pööretel auto kargab nagu konn, pööretega sõites on kõik norm.... äkki keegi oskab nõu anda?
jeff01 kirjutas:mina vahetaks kah diislil benafiltri ära nagu soovitati
Kui nüüd tõsine olla siis küttefiltri vahetus ja kütuselisandite kasutamine võib aidata.
siiamaani pole soovitustest abi olnud! pakkuge veel midagi asjalikku! auto hyppab 1400 ja 1700 pöörde vahel!ja mida rohkem gaasi annad seda kõvemini hyppab!
vaata küünlad kriitilise pilguga üle või kui võimalus siis proovi uusi. ka küünlajuhtmeid võid vaadata mis olukorras on.
kas viga tekkis peale vihmaste ilmade tulekut?
jeff01 kirjutas:mina vahetaks kah diislil benafiltri ära nagu soovitati
Kui nüüd tõsine olla siis küttefiltri vahetus ja kütuselisandite kasutamine võib aidata.
Misajast diislitel bensiinifilter on?
Siim-R kirjutas:Diisli bena filter
Mnjaa...
filtri viga sul küll pole.
Pigem mingi turborõhu värk jamab seal,kuskil ,kütterõhk,jne,mingi vaakum katki,kes teab...
Teile selgituseks: Ironiseerisin selle teema teise postituse najal mis on selline:
whitepower1 kirjutas:Mul oli kunagi mampsil sama jama et auto hüpas, vahetusse läksid filtrid, bensiini oma ja midagi oli veel täpselt ei mäleta.
Kohe kindlasti tean ma diisel- ja ottomootorite erinevusi. Kahjuks on sellisena kirjeldatud probleemi väga raske foorumi nõuannetega lahendada aga loodan, et teemaalgataja saab oma auto siiski korda.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
retspets kirjutas:vaata küünlad kriitilise pilguga üle või kui võimalus siis proovi uusi. ka küünlajuhtmeid võid vaadata mis olukorras on.
filtrid vahetatud-siit küsimus- väike filter mis on torude vahel, kui see on pooltühi kas siis auto võib tõmmata õhku vahele? ma isiklikult aravan et selles ongi kogu probleem....
retspets wrote:
vaata küünlad kriitilise pilguga üle või kui võimalus siis proovi uusi. ka küünlajuhtmeid võid vaadata mis olukorras on.