Toyota Supra 3.0T Markel
he hee
esmakordselt siis nö testipäeval tuli kolmanda ja neljand käiguga muie suule. päris kuri
küll aga et Vitsuti kandadele astuda- see nüüd vähe üle pakutud aga eks elu näitab...
Tmac- sa oskad seda Läti keelts ka natuke, et - sebis siis suurems hunniks lätis naisis kas meies võistlusteles. Teeks pullis veidis
esmakordselt siis nö testipäeval tuli kolmanda ja neljand käiguga muie suule. päris kuri

Tmac- sa oskad seda Läti keelts ka natuke, et - sebis siis suurems hunniks lätis naisis kas meies võistlusteles. Teeks pullis veidis

Supra MKIV 3.0T 1000+HP 9.2@256 - SOLD
Galant VR4 TT 2001 12.7@180- SOLD
Efini RX-7 RZII 435HP 1994 LHD
Galant VR4 TT 2001 12.7@180- SOLD
Efini RX-7 RZII 435HP 1994 LHD
Tänud !!! 9.3sek ja 248kph (kesise 60ft`ga veel) on minule hetkel piisav lohutus, mina tean väga hästi mida see tähendab
Samas samahästi tean ka seda, kui raskelt need ajaparandused selle autoga (just eelpool mainitud kere, kast, vedrustus) tulevad, kuipalju kõiki pisifaktoreid peavad korraga klappima jne. Saavutatud kogemus on see, mis tagab edu tulevikus.
HP pole meil hetkel tõesti mingi probleem. Tahtsime anda tõsise lahingu poolfinaalis Krumile, kuid tehniline rike rikkus kogu show seekord ära. Väga kahju, just seda hetke, just seda sõitu, just seda setingut ma ootasin selle päeva jooksul kõige enam. Ja Markel oli selleks sõiduks väga valmis ! Nagu ta ise ütleb, tal kulub igakord oma 3-4-5 sõitu selleks et saada selle eluka peale piisavalt vihaseks. Deem. Samas show must go on ja seda said kohalviibijad täie raha eest, sellist asja igapäev ei näe
Igal juhul palju õnne uue isikliku rekordi puhul ja esmaspäeval hakkame juba asju edasi mõtlema

HP pole meil hetkel tõesti mingi probleem. Tahtsime anda tõsise lahingu poolfinaalis Krumile, kuid tehniline rike rikkus kogu show seekord ära. Väga kahju, just seda hetke, just seda sõitu, just seda setingut ma ootasin selle päeva jooksul kõige enam. Ja Markel oli selleks sõiduks väga valmis ! Nagu ta ise ütleb, tal kulub igakord oma 3-4-5 sõitu selleks et saada selle eluka peale piisavalt vihaseks. Deem. Samas show must go on ja seda said kohalviibijad täie raha eest, sellist asja igapäev ei näe

Igal juhul palju õnne uue isikliku rekordi puhul ja esmaspäeval hakkame juba asju edasi mõtlema

www.esracing.ee // www.facebook.com/esracingestonia
Markel ma lähen esmaspäeval kleepsumeistri juurde ja lasen sulle tahapampri peale teha kleepsu Püha Lehm, sest läbi huumoriprisma näeb see auto välja täpselt nagu puhtatõuline eesti-jaapani mustavalgekirju lehm. Taha peaks veel mingi kellukese panema
Ei 9.3 väga tubli tulemus

https://www.facebook.com/TeamIlmsMotorsport
- RICE BURNER