lukku!!!!
lukku!!!!
Tegemist on opel astraga 2.0T 2001 a.
hakkas tagant suitsu viskama ja originaal blow klapp(BOSCH) ei tee enam h22lt nii nagu ta varem tegi!? kuigi auto liigub ja midagi pole h2da, mida teha?
ise arvan et koguneb mingi aeg seda tahma ja siis viskab v2lja korraga? help_?
kuhu ma peaksin pöörduma ?
hakkas tagant suitsu viskama ja originaal blow klapp(BOSCH) ei tee enam h22lt nii nagu ta varem tegi!? kuigi auto liigub ja midagi pole h2da, mida teha?
ise arvan et koguneb mingi aeg seda tahma ja siis viskab v2lja korraga? help_?
kuhu ma peaksin pöörduma ?
Viimati muutis bertone, 17.07.2008 1:37, muudetud 1 kord kokku.
kõik oleneb ju sinu rahakotist 
Tänapäeval ju nurgatagustest tegijatest esindusteni välja....vahepeale jäävad igasugused car stop jne tuntumad teenindused.
Kui vähe kirjeldaksid oleks eks võimalik ennustada mis kõige tõenäolisemalt katki on. (Mis värvi suits on ja kuna suitseb jne)

Tänapäeval ju nurgatagustest tegijatest esindusteni välja....vahepeale jäävad igasugused car stop jne tuntumad teenindused.
Kui vähe kirjeldaksid oleks eks võimalik ennustada mis kõige tõenäolisemalt katki on. (Mis värvi suits on ja kuna suitseb jne)
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
www.turboost.ru kas seal näitab õigeid andmeid? sealt ma lugesin ,et tegemist on k04 KKK turboga..