Tänud aarele suuna näitamise osas, oleksin tänulik kui sa oma tagavaradest vaataks, ehk leiad mõne tabeli kuna netist leidnud vaid väga järskusid ja nende järgi mul ongi. Minul nimelt 5k rpmi advance suurema vaakumi juures 38 kraadi mis tegelikult kiirendab ´täitsa enamvähem aga cruise vaakumi korral (40-60mpa) on just se nõksutamine.
...kõik nõksutamised on igas pöörete vahemikus tühikäigust kuni 6k rpm ja neid välja seadistada ei õnnestunud ei VE ega Spark tabeliga (Vist ei proovinud ka mitmekümne kraadist advance vähendamist nagu aare soovitas) ....Märkasime vaid seda, et tühikäigu rappumine muutus "Injectior Staging"ut muutes küsiks seda mis pihustite grupeerimise, stagingu ja pihustamiste arvu peaksin valima ? 6 silindrilist ju võimatu ilusti kahte gruppi jagada kui kolvid käivad kolmes osas
simultaneous ehk koos pihustamise korral peaks 6 silindrilisele sobima 1;2;3 ja 6 pihustamist tsükli kohta
alternating ehk grupiti pihustamine peab toimima 2 ja 6 pihustamisega tsükli kohta.
Aga mis on KINDEL variant millega 6 silindrit MSi taga toimib ?
Mis saab veel põhjustada nõksutamist? Küünaldest niipalju et BMW originaalid põlevad ilusti pruunikas beezilt ja sellele mootorile ette nähtud densod lumivalgeks kui karbist võetud aga vist nagu nõksutab rohkem. Kõik 6 küünalt on identsed ja täiesti sama tooni.
Mina olen leidnud sellised süüte tabelid :
http://www.porsche-foorum.ee/album/albu ... al_uus.JPG
Ülemine siis väidetavalt stock m30b34 tehase mapist saadud kuidagi aga selle väite õigsust ei oska kusagilt otsast kontrollida ja alumine on tundmatu m20b25 mootori oma vist.