Sai siis eile silla stendis käidud ja auto veereb lõppuks normaalselt.
Sai ka vana kastiga proovitud kuidas liigub lõppkiitust. 900m ja 260km/h viies käik piirajas .
Täna saan kätte uue hooratta ja siduriketta mis tulevad välja vahetada kuna ei istu uue kastiga kokku.
Raivo kirjutas:Et siis võiks spekuleerida 1miili peale ca 280-290km/h , spidomeetri näidu järgi.
tegemist pole spidomeetri näiduga vaid pöörete arvu järgi arvutatud täpne kiirus. Spidomeeter näitabki mul ainult 260 ja see oli ammu enne käigu lõppu põhjas
Palun vaata oma auto kriitilise pilguga üle enne võistlusele tulekut, rehvid, keredetailide kinnitused, pidurid, rool, jne. Kuna Sa kavatsed väga kiiresti sõita, siis kindlasti me vaatame seda autot tähelepanelikumalt kui ehk tavalist 1,8 motoga Audi 90't.
peepp kirjutas:Palun vaata oma auto kriitilise pilguga üle enne võistlusele tulekut, rehvid, keredetailide kinnitused, pidurid, rool, jne. Kuna Sa kavatsed väga kiiresti sõita, siis kindlasti me vaatame seda autot tähelepanelikumalt kui ehk tavalist 1,8 motoga Audi 90't.
Seda on juba tehtud ja tehakse veel. Ma ei tahaks isegi 270km/h mingeid jamasid.
Täna toon veel mõne komplekti kapotti splinte ja mootorisse õli Motul20W60 Racing.
Õhtul jõuab ehk vana kasti maha tirida ja uut alla hakkata istutama
andrec kirjutas:259 km/h. Käigud ei läinud korralikult sisse. Aga eks HP räägib täpsemalt
Nagu alati tegime eelnev öö tööd ja käigukast sai paika aga mida polnud oli sidur. Kõik detailid olid eelnevalt kontrollitud ja mõõdetud. Ei osaka praegu põhjust öelda miks sidur ei toiminud.
Sõidust endast. Esimesel katsel oli võimatu käike lülitada alles poolel maal sain 4käigu sisse. Teiseks katseks suitsetasime tiba sidurit ja sain käigud sisse peale 5nda mida sai ikka ragistada.viimasel katsel oli tuul nii tugev et tahtis paremale välja kanda see tõttu ka parandust ei tulnud.
Olen ikkagi rahul ja küll selle porgandiga teine kord veel vaatame
Autoga midagi suurt toimunud pole küll sai vahetatud rõhu kell korraliku VDO toote vastu ja selgus tõsi asi et rõhku 1.7bar .
Miilil seda ei avastanud sest Bov voolik oli purunenud ja ei hoidnud klappi kinni ja rõhk oligi miilil 1.5bar. Seega ehk on väike varu veel olemas.
Siduri rikke põhjuseks oli kõver hoorattas mis saab asendatud.
Täna sai poiste lõppueksami käigus kompressoone mõõdetud ja tulemused on head
9.5 10 10 10 10 arvestades et surve aste on 8-1.
Täna saab ka käigukast alt ja kergem hoorattas alla ning veel mõned kilod enne võistlust autost välja.
Vaata, et sul mõni õpilane seal midagi ära ei "tuuni" juhuslikult
A la kogemata pudeneb midagi sisselaskesse/silindrisse (mitte paha pärast vaid kogemata).
Mihkel kirjutas:Vaata, et sul mõni õpilane seal midagi ära ei "tuuni" juhuslikult
A la kogemata pudeneb midagi sisselaskesse/silindrisse (mitte paha pärast vaid kogemata).
Pole see asi nii hull Olen ise ka juures kogu aeg.