tuttavast majast räägitakse vistMihkel kirjutas:NO SHIT SHERLOCK, ma 2x samas majasmart154 kirjutas:ma ise samas majas...

Aga essix on päris kenake ju. Palju üle selle maja keskmise!
iga asi omal ajal.pestud sai teda enne natuke ja pesen veel.Toivoku kirjutas:kui mootor juba nii kena siis miks kapoti alust korralikult ära ei pesnud? või on see juba pestud?
Ma põhimõtteliselt enda masinal pesin, aga peale 1p sõitu kesklinnas tolmus oli mu matt värv jälle tolmu kogunudToivoku kirjutas:kui mootor juba nii kena siis miks kapoti alust korralikult ära ei pesnud? või on see juba pestud?
noja kui juhtmed-releed jne + Hammasvööd kah maha võtta oleks see juba 2 auto pikkust 400m pealejunsu kirjutas:käppa pole seal midagi saada.selleks ei pea isegi auto alla ronima.ABS plokki läheb 2 sisse peapumbast ja 3 välja, ehk siis tagarattad on ühe toru pealt.enne,kui tagarataste toru auto alla läheb,on seal mingi üleminek,nii et peapumbast toru sinna "klotsi" ja kogu lugu.kogu töö saab pmslt kapotiall ära teha + esirattad maha.
viskasin just pumba pealt minema,no se kaalub ikka uskumatult palju...5-6kg raudselt+kronsakolakas.
teen siiski uued torud.aga jah,kolmik vahele ja kogu lugu.tagapiduritoru,mis pumbast tuleb,panin siia: http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/2 ... 396eed.jpgAstrona kirjutas:pmslt teed sa siis 1. rataste piduritorud lühemaks paned siis kolmiku vahele?