omavalmistatud aju originaal korpusesse?

Arutelu erinevate standalone ajude üle

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
colin

omavalmistatud aju originaal korpusesse?

Postitus Postitas colin »

on kellelgi häid ideid, kuidas sellist projekti kõige odavamalt teostada? autoks audi 2,6 v6....
Kasutaja avatar
jeff01

Postitus Postitas jeff01 »

midagi keelatut plaanis ilmselt :-D
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Molotov51

Postitus Postitas Molotov51 »

Kõige odavam on osta teine "aju" kõrvale, ja see tühjaks seest visata, ja toppida see omavalmistatud kraam asemele. Kuidas on lood aga muude asjadega, mida sama "aju" juhib e. mõndadel traction control, küttekulu näidikud, autom kast jne? Kui neid juhtida pole vaja standalone ecu pealt, siis anna aga minna.
ahto10

Postitus Postitas ahto10 »

colin

Midagi keelatut just plaanis pole... Tahan ära proovida selle turbotamis versiooni, kus tagumine sumpapütt minema visatakse ja turbo asemele installitakse :evil: Oskab keegi öelda mis hinnaga selle MS aju saaks või on odavam ise kokku tinutada...
valdz
Kontakt:

Postitus Postitas valdz »

Kuidas sa turbo õlituse plaanid teha? Eraldi pumbaga?

Ma tellisin just megasquirte http://www.diyautotune.com/
Tolli hindasid veel ei tea, aga see selgub selle nädala lõpus. Transpordi aeg umbes nädal sealt.
colin

õlituse võtaks ikka mootorist aga tagasivool vaja teha eraldi õlipumbaga. See pumba osa veel lahtine, kuna pole sobilikku leidnud veel, vaja 12v elektrillist hammasratas pumpa...
http://www.superchevy.com/technical/eng ... index.html
Molotov51

Postitus Postitas Molotov51 »

colin kirjutas:Midagi keelatut just plaanis pole... Tahan ära proovida selle turbotamis versiooni, kus tagumine sumpapütt minema visatakse ja turbo asemele installitakse :evil: Oskab keegi öelda mis hinnaga selle MS aju saaks või on odavam ise kokku tinutada...
Ei tea kas ma olen loll või ma kuulen tõesti sellisest turbo installimise viisist esimest korda? Kas suht tühi töö pole neile külmadele ja ära "silutud" gaasidele turbo ringi ajamine tööks anda?

Ma olen kunagi lihtsalt selleks, et näha kas turbo ilusti ringi käib seda summuti otsa vastu pannud ja isegi riidega ümbert hermeetiliseks vajutades ei võta ta seal eriti pöördeid üles...

EDIT: vaatasin nüüd selle lingi ka ära, kuid natuke imelik tundub see ikkagi minu silmis. Muidu on probleemiks mõnel equal lenghti taga ajamine ja sisse teipimine, et soojuskadusi vähendada, seal taga pole aga sellest miskit järel. :?

Indrek
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

USAs on neid tehtud küll ja veel. Kuigi arvan siiani, et see pole just kõige mõttekam.
Ja kokkuvõttes ei ole seda ka palju lihtsam teostada.
Kasutaja avatar
parm
Kontakt:

Postitus Postitas parm »

tere,

keisei racingus MegaSquirt I ECU kit v3.0 3200eek , vajadusel +1500eek kokkupanek. soovi korra häälestamine ja paigaldus.

originaalkorpusse ehitamine on lihtne , vaja ainult osavaid käsi ja insenerilikku lähenemist. materjalide jms kohta küsi juba privas täpsemalt.

olavi
(Varuosad & Tuuning) CARSHOP.EE - KÕIGE SOODSAMAD VARUOSAD !
telefon 6701222 www.carshop.ee 24H | päringud ja hinnasoovid info@carshop.ee
colin

mul millalgi nagunii sinnapole asja, kui mu puksid kohale jõuavad, eks siis saab asja arutada...
Vasta