Saab 9000 Aero 165 kw ::::Uhti::::

Eputa oma autoga :)

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

uhti

Postitus Postitas uhti »

zoom1 kirjutas:Palju sellel turborõhku on?
Pole veel kella külge pannud aga eks ta seal 1 bar-i lähedal on
uhti

Postitus Postitas uhti »

Täna käisin siis lõpuks ülevaatusel ära. 04.2009 tuleb siis jälle neid külastada.Täna vahetasin veel kliimaseadmes aine ära ja lisasin uue õli koos värvainega igaks juhuks.
uhti

Postitus Postitas uhti »

Nüüd siis hakkavad vaikselt mingid vead välja tulema.Nimelt panin kohe algul tähele,et jahutusvedelikku oli kuskilt käigukasti peale tilkund.keerasin voolikud üle ja nagu enam ei lekkind.Täna ajasin mootori jälle täitsa kuumaks ja avastasin,et kuskilt vasakult eest plokikaane juurest immitseb õrnalt tosooli.Lähemal uurimisel segus,et jahutust lekib plokikaane tihendi vahelt:(
Kas keegi teadjamatest oskab rääkida,et kas kaane maha võtminel on ka mingeid eripäraseid nõkse.
Väliselt paistab,et kõige hullem pole,sest eks ma olen erinevaid mootoreid u 60-70 tk.teinud aga R4 Saabi mootorit pole veel trehvand
uhti

Postitus Postitas uhti »

Proovisin täna plokikaane polte pingutada.Kõiki andis natuke keerata aga nagu arvata oligi siis leket see täielikult ei kõrvaldand.Samas sain umkaudse ülevaate keti,taldade ja rataste kohta ja need tunduvad veel päris head olema.Ka DI kasett on kirjade järgi suht värske :)
Pilt
Pilt
uhti

Postitus Postitas uhti »

Auto müügis.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=af5d
Vahepeal olen siis autol plokikaanetihendi ära vahetand,Kat-i vahelt välja võtnud,valged suunad külge pannud,MBC paigaldand,auto ära poleerind ja nipet-näpet veel.
Vasta