Mihkel kirjutas:Lugesin aga ma nüüd ei saa aru mille ta tagasi lõi ja mis moodi?
Backfire mõtled?
Pole nagu sellist tagasilöögist klappide pähe käimist enne kohanud.
noh se on minu ainuke järeldus hetkel...
täna võtan laiali ja siis paistab täpselt, aga tundub, et mõned klapid ei liigu ja mis seal muud saab ollakui kõverad on...
aga eks õhtul selgub...
Mihkel kirjutas:Lugesin aga ma nüüd ei saa aru mille ta tagasi lõi ja mis moodi?
Backfire mõtled?
Pole nagu sellist tagasilöögist klappide pähe käimist enne kohanud.
noh se on minu ainuke järeldus hetkel...
täna võtan laiali ja siis paistab täpselt, aga tundub, et mõned klapid ei liigu ja mis seal muud saab ollakui kõverad on...
aga eks õhtul selgub...
Palju õnne!
Mul Astral on 3. plokikaas peal! 2. kord läks rihm juba 15Kkm pealt. Ei hakand kaant remonti viima, ostsin 5K'ga opel omega millel oli sama 100kw moto peal
kaane võtsin maha ja sl klapid on kõik kolvis käinud
kõik muu tundub ok ja kolvid ise kah väga väikese jäljega, nagu vaevu puutunud kokku
ei teagi kas tasub alumist osa lahti kiskuda? vaataks vbl saaled üle ja kui ok siis kokku tagasi
pea mudugi enne töösse ja kõik klapid uuesti lihvi...
Viimati muutis Kuuno, 04.01.2009 1:05, muudetud 1 kord kokku.
jeff01 kirjutas:Mis nüüd muutub? paksem tihend? reguleerid nukka?
Kas selline asi ka mingit heli tekitab?
tihendit ei ole mõtet paksemat panna
originaalis juba metalltihend, ma ei usu et sellist ashja enam juhtub..ise targem ja peale pikemat seismist kontrolin rihma teinekord...
peale läheb 1,8l moto nukk mis on suurema tõusuga aga sama kaas sest se on kunagi juba porditud...
Mihkel kirjutas:Aga ikkagi mis moodi sul see rihm seistes lõdvaks läks?
Võibolla ei läinudki lõdvaks. Äkki vastupidi, või rabedaks, või midagi peale lekkinud. Või käis äkki rihma tolmukate vastu.
Minul näiteks oli rihm ilus, aga külje pealt nagu 1 niit oli kulunud, ja siis üle 10 hamba rihm pooleks.
Hea oleks teada küll, mis põhjus on. Mu 1. autol oli üldse 10'st hambast 1 rihmal alles ja need kah narmedasid, aga igapäevaselt 7K polnd probleem. GoodYear! oops aga see ei käi enam teemasse.
Kuuno kirjutas:seda rihma ma enam peale ei pane igaljuhul aga niipalju kui ma nägin ei saanud aru mingitest defektidest :S
täitsa segane värk tglt...
Lugesin nüüd ka teema alguse läbi, sain aru, et rihm jäi terveks.
-4 kraadi eelsüüdet on tegelikult ju peale ÜSSi tulistamine, ja see küll tagasi ei tohiks lüüa.
Ju siis oli rihm ikka väga lõdva, et tõmbas rihma kohe üle - arvatavasti aitas kaasa nukkide kinni kuivamine vms
Kuuno kirjutas:seda rihma ma enam peale ei pane igaljuhul aga niipalju kui ma nägin ei saanud aru mingitest defektidest :S
täitsa segane värk tglt...
Lugesin nüüd ka teema alguse läbi, sain aru, et rihm jäi terveks.
-4 kraadi eelsüüdet on tegelikult ju peale ÜSSi tulistamine, ja see küll tagasi ei tohiks lüüa.
Ju siis oli rihm ikka väga lõdva, et tõmbas rihma kohe üle - arvatavasti aitas kaasa nukkide kinni kuivamine vms
-4 kraadi tähendas et väljas oli kylma -4 :P :D
ja mul oli kylmkäivitus paigast ära, segu lahja ning sellepärast lõi tagasi ilmselt
aga täna tegin sydame rahustuseks nagu videode all olevas supra mootori ehitamise teemas...filter maha ja katki ning vaatasin mis seal sees on
täitsa puhas oli...tglt isegi magnetiga lasin lahtise filteri elemendi läbi ja ei yhtegi tykki hakanud kylge...seetõttu alumist osa lahti ei võta ja terve kaas peale tagasi ning sõitma...
kaas on windorfis ja juba on uued juhtpuksid sees- bmw omad mis paremast materjalist kui mul originaalis. (Seda ka paljudel teistel projektidel tehtud)
eile sain teise mootori mille kohalaiali kiskusin et SL klappe saada
samas on nüüd ka tagavaraks terve kaas, hüdrotõukurid, VL klapid jne
järgmine nädal saan ilmselt kaane kokku panna, siis juba koos teiste nukkadega- tahaks tulemust tunda, näha juba