K: Coiloverid teevad häält

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
soots

K: Coiloverid teevad häält

Postitus Postitas soots »

Tagasillas kahtlane metallne hääl, arvatavasti coiloverid teevad häält. Hääle järgi nagu metall hõõruks vastu teist metalli. Põhja alt vaadates vedru kuskile vastu ei käi. Häält teeb nii kokku surudes kui ka ülesse lasets. Coiloverid õlised ei ole, porikaitsekummid omal kohal ja terved. On kellelgi kogemusi/ideid, mis teha nendega? Iseenesest tunduvad täitsa töötavat, auto püsib tee peal hästi ja ei õõtsu.
mustS14

Postitus Postitas mustS14 »

Kui coilide valmistaja ja auto mark just saladus ei ole võiksid rutem vastuse saada, vähemalt mina arvan nii.
soots

Coilide marki ei tea, nii palju kui seal koopas nägin, siis peale ei ole ka kirjutatud. Autoks nissan s14. Selline nähtus on ka, et kui koormata auto massiga siis hääl kaob. Äkki on hoopis viga amordi tugipatjades?
Kasutaja avatar
Tan
Kontakt:

Postitus Postitas Tan »

Aga oled sa sillapuksid üle kontrollinud ,ehk on seal see koterman.
Ja kui juba teeb metallset häält siis peaks ka kuskil olema metallipuru kah :roll:
soots

Sillapukse olen küll kontrollinud, tunduvad täitsa korras olevad, mingeid kolkse sõidu ajal kuulda ei ole. Metalli puru ei ole küll kuskil silma hakanud aga noh, ega see koobas nüüd väga puhas ka ei ole ja võib vabalt märkamata jääda. Tegelikult on see silla vigadele abi otsimine läbi foorumi suhteliselt võimatu. Iseenesest aga oleks tore teada, kas mõni inimene, kes on coiloveritega kokku puutunud, teab, kas coil võib hakata sellist häält tegema või on kellelgil midagi sarnast juhtunud ja viga kuskil mujal olnud.
aht

Postitus Postitas aht »

corradol oli üks coilover mul läbi aga ei teind küll mingit kahtlast häält
Kõlarikastid
soots

Mõned tunnid tööd, mõned lõhkised nukid ja viga käes. Võtsin coilid nii palju juppideks, et sain amordi osa üles alla suruda. Surusin amordi täiesti põhja ning lõpus purskas mingi õhu pahmaka välja. Nüüd käib amordiosa kogu pikkuses mõnusalt jäigalt üles alla ja mingit häält sõidu ajal enam kosta ei ole. Oskab keegi antud nähtust kommenteerida? Minu poolt viga käes ning kõrvaldatud.
Kasutaja avatar
Tan
Kontakt:

Postitus Postitas Tan »

see ikka müstiline viga :shock: ja õli püsib sees ja puha.

aga mis firma coilidega tegu on?
soots

On küll jah müstika, endalgi ei mahu pähe mis toimub. Algul alla surudes oli umbes 1/3 amordi osast väga pehme, surusin kogu jõuga asja kokku, viskas pahmaka õhku välja ja peale seda oli terves ulatuses ilusti jäik. Millegi pärast on kuskilt kõrva jäänud et uusi amorte alla pannes, tuleb need algul täiesti kokku suruda, võib olla oli see asi tegemata jäänud ja sellest tekkis see hääl mingil põhjusel. Coilide firmat ei õnnestunudki välja selgitada, pole seda lihtsalt kuhugi peale kirjutatud. Isegi teksti stiilis a'la "made in ..." pole kuskil.
Motary1

Postitus Postitas Motary1 »

Ma olen kuulnud sellist asja K-sporti coiloverite kohta, neil aitab preloadi peale keeramine
Vasta