Tervist.
panen ka siis oma pisikeste näppudega ehitatud auto siia.
Mootor: 2,3 turbo originaalis 250hp.(ja kui masinal aju katki siis on 0 hp)
Turbo:ei tea.
Sees nahk sisu ja mäludega istmed(sisemus must).
originaalis siis ka automaat kast mis nüüd on manuaaliks saanud.
vedrustus: amortid on siis gaasiamordid SACHS ja vedrud on siis (mingised imeliku nimega) -40mm originaalist.
pidurid: siiani töötavad (ilma absita ,aga siiski)
üle kivide ja kändude,aga näe kohale jõudsin(alguses ei saand aktiveerimis meili kätte siis üks admin regas mind ja sain spammimise eest banni[kuigi oli 0 posti] ja siin ma nüüd olen)
hea et ikka sisi kohale jõudsid:)
spmmimisega on nii et kui paned korraga hunniku pilte siis oletatakse et oled bännija
pigem suts karmimad reeglid systeemil kui lahjemad
edu!
Kaido kurikuulus GREDDY bemari sõidab samade föönidega.. ja uuemad volv S6 turbokad samuti.. Suudab see föön pea 350hp-d puhuda...
18T on üks parimaid hinna ja kvaliteediushtega street turbosid millel on veel sisene WG.. toodab neid mitsubishi.. kunagi kui mul veel GT3000 twin turbo oli siis sain uuritud neid ja siiamaani meeles.. Tavalin v´850 turbo kasutab TD04 15G turbiini... mis on hoopis teisest puust. maks 250hp-d..
Markus
Wivel- Worlds 1'st activity tracker for cars and motorbikes
to mihkel. ei ole kuid juhtmed kõik pandud õieti.
alguses kui mootori ja asjad kokku panin oli säde olemas aga teine kord kui vaatama hakkasin miks masin käima ei lähe siis lõpus kadus ära sest mootorile polnud massi ühendand.
rohkem juttu. http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=3523
Mihkel kirjutas:Ma olen seda teemat sealt lingilt juba korduvalt lugenud.
Sa teist aju ei ole veel proovinud?
Miks üldse tervet aju juhtmestiku välja hakkasid vahetama?
Tal ju kasti ja mootori ajud ikka eraldi?
juhtmed selles suhtes kokku et ma võtsin mootori maha ja kui kast vahetatud siis panin mootori tagasi peale ja juhtmed kokku tagasi(pesadesse).
Ja kuna sellist autot (t5r) on eestis vaid kaks siis seda aju kuskil rommulast ei saa(ja lahjema (t5e) aju nagu ei tahaks hästi osta) .
ja see nv tahaks aju teisele masinale peale panna ja proovida.