õlirõhu anduril või õli pumba keermete ümber tegmine?

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

Ma rõhutan, et jutt minu käis SAMA KEERME JÄMEDUSE JA SAMMUGA KEERMETEST!
Teemaalgataja lihtsalt ei saanud ise ilmselt aru et need keermed tegelikult erienvad on ja väitis, et keermed on samad.
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
Raybert

Postitus Postitas Raybert »

ärme akka siin vaidlema ega taidlema :)
ma juba sain enda inimese kes selle ära teeb, nii et võib lukku panna.
Kasutaja avatar
erik

Postitus Postitas erik »

Mis mõttes taielda? Kui algatatakse mingi teema ja ei suudeta sinna konkreetset infot andvat sisu anda, kes siis taidleb? Pealegi on keermeteip ja keermeliim laialdaselt madalsurve liidete hermetiseerimisel abiks. Seda ei saa võrrelda kondoomi lappimisega.
silver7

Postitus Postitas silver7 »

Tere.
Usun ,et see probleem on lahendatud.
Teen ettepaneku,et võika ka kirjutada kuidas lahendati,mis tehnoloogiaga jne.Sellisel juhul on see paljudele õpetuseks.Niisama ei ole nendel foorumitel ju midagi tolku kui lahendusi välja ei tooda.
Arvan et koonuskeere oli mingisugune toru toll.Koonuskeermesse ei saa silindrilist detaili keerata ,vastupidi küll.
Silver.
Kasutaja avatar
Fos

Postitus Postitas Fos »

asi sai lahendatud nii, et kuna tegu oli silindrilise keermega anduril, siis keermestasin lihtsalt koonus-keermestajaga üle.

Õpetliku vast nii palju, et liialt kisa kära lihtsa asja pärast pole mõtet teha. Lihtsalt peab teadma, mis keeret vaja on.
E30 M52b28 turbo
----------------------------------------
Come to the dark side - we have cookies
Vasta