täitsa pael
kui sa maha ei taha müüa, miks sa siis nii kiiresti hinda langetad?:shock:
mul on selline tunne et siin foorumis on sul suht raske, mitte öelda et võimatu seda rahaks teha
aga proovida võid.....
Vahetuseks pakun tagaveolist jalgratast, manuaalselt saab käike vahetada, kettülekanne st. rihmavahetusi ei ole, õli ta eriti ei taha, veermik korras, oma raami kaalu tõttu on see ratas lausa lennuk, allamäge sain 67KM/H! Huvi korral olen nõus kohe vahetama.
täitsa sinu moodi
aga ei mõista ma seda, et selles teemas http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... highlight=
olid nõus autot vahetama ATV-st kuni Chrysler caravaniga ja mis iganes muu sõidukiga
samuti vaadates erinavates foorumites: tqhq, turbo, mitsu, SR, jne. oled pakkunud ja juttu teinud samuti väga erinevate masinate teemades.
kas ei suuda otsustada millega kulgeda või ...
aga ole meheks ütle ära mille sa siis nüüd välja valisid
Sellise vana autoga ei käi ost-müük nii nagu uutega, et langetan kõvasti hinda ja ongi läinud. Selle müügiga läheb aega, vaja leida ikkagi fän, kes seda edasi tahab aretada ja ehitada. Igapäeva sõiduks vaevalt keegi ostab, sest selle raha eest saab kõvasti uuemaid, kobedamaid ja võibolla et kütuse säästlikemaid. Ning sinu auto juures on ka üks väga suur miinus, mida sa ka ise tead - automaatkast.
Sa tead seda kõike kindlasti ise ka, aga lihtsalt tahtsin meelde tuletada. Ma sinu asemel ehitaks selle auto korralikult valmis, mitte ei müüks ta leiva hinna eest ära. Eriti kui ta kere veel nii korralik on, nagu räägid.
ega vist jah hakkavad müügiplaanid kaduma koos aastavahetusega kuna uue auto sissemaksu raha juba olemas ja tuleb siis jätta nisu nurka seisma ja paremai päevi ootama
pane siis teema lukku ja mitsuklubisse eputama tulen ajah kuid öeldi, et märtsiks vast heal juhul auto käes kuna mu lisadesoov ei olnud satndart pakett