Kõik oleneb hinnast, aga pärast seda kui sa turbole ilma õlirõhuta suruõhu kaela lasid, ei tahaks väga suurt raha makstadexter kirjutas: ehk lõpetuseks: Keegi autot ei taha osta ? :P

Kõik oleneb hinnast, aga pärast seda kui sa turbole ilma õlirõhuta suruõhu kaela lasid, ei tahaks väga suurt raha makstadexter kirjutas: ehk lõpetuseks: Keegi autot ei taha osta ? :P
kuis sa mõtled et kas turbole liiga tegin, siis see kindlasti välistatud, turbo on okas, ega ma sinna nüüd ei tea msi rõhku ei laskndu, ala 3 bar ja lasin püssist otse tiivikusse, ilma et midagi isoleerinud oleksin :P proovisin kas põrgumasin ikka ringi käib. pärast käis veel samatmoodi edasi, kui käega proovisin, ei juhtunud seal midagi, nii ohmoon ma nüüd kah pole :DRaceboy kirjutas:Kõik oleneb hinnast, aga pärast seda kui sa turbole ilma õlirõhuta suruõhu kaela lasid, ei tahaks väga suurt raha makstadexter kirjutas: ehk lõpetuseks: Keegi autot ei taha osta ? :P
Mihkel kirjutas:Kui koormust turbol taga pole (turbo sisseminev ja väljuv ava lahti) ei tohiks turboga suurt midagi juhtuda.
Ega see puks nüüd nii kuival ka pole, kuigi võll peaks pöörlema puksi ja võlli vahelisel õlikihil.
Autot käivitades ei ole ka hetkega turbos õlirõhku, mõni hetk käib asi ikkagi vähese õliga ringi.
Aga väga huvitav, mis sul siiski neid mootoriprobleeme põhjustab.
no kui järgmine nv kui tõstuki peale lähen mootori patju vahetama siis kontrollin kõik uuesti üle, lahti pean niikuinii kiskuma...kuigi jah olen seda juba kõikke teinud, kuid viga ei saa olla mujal kui turbos, wg, või väljalaske torustikus, kõik muu 100% välistatudmiil kirjutas:Rõhu probleemist.
Oled kindel, et kontrollisid kõiki asju nii, et võis kindlalt välistada?
Näiteks väljalaske kotnrolliks võta see üldse ära.
Sisselaske leket otsisin ma nii, et katsin turbo eest õhutihedalt kinni ning puhusin suvalisest voolikust (ntx jagaja vaakumregulaatori oma). Peaks mingil määral survet hoidma (tunnetatav).
Väljalaske leke enne turbot on vast kõrvaga kuulda. Mis veel... peaks vaatama, et põhjagaasiga siiber ikka korralikult lahti läheb.
Proovisõidule minnes tuleks wg võimalikult kõvasti kinni jätta.
tänud, uued mõtted alati teretulnud, täna käisin kohe peale su postituse lugemist poes ja tellisin uue kütusefiltri ära, kütusepumpa veel ei usu, kuna häält ei tee, aga tean et see veel välista kütsuepumba viga...eks esimesel võimalusel mõõdan rõhu ära.Fos kirjutas:Panen siis omalt poolt ka paar mõtet kirja, mis teema läbi lugemisel pähe tulid.
Esiteks lambda ei saa olla. ilma lambdata läheb ikka pöörde.
Aga mis saab olla, on pena süsteem, kuna külmana ei taha käia. Külm mootor tahab rohkem pena. Ei saa kätte, siis tõrgub, soojana läheb paremaks... Seega pakuks lihtsalt pump. Või tavaliselt on veel lihtsam, millal kütte filtrit vahetasid?
Kuna ma ei saanud hästi selgust, kas sa tegid sisselaskele rõhutesti või ei, siis teine kandidaat on ikkagi leke sisselaskes, mis on ka kõige loogilisem minu meelest. Tee korralik rõhu test, mitte ära mängi rumalat kompressorist tuleva õhujoa suunamisega turbiini labadele. Leke võib nii ettearvamatus kohas olla, et väga raske on seda visuaalselt leida.
Hei, kui filter vahetatud ja ikka sama jama, siis süsteemi survestamiseks on sul vaja pisut nokitseda ja ehitada selline tööriist, mis koosneb väiksest jupist lõdvikust, mille üks ots istub turbo otsa (sinna, kust õhku peale tõmmab) ja lõdviku teises ostas on ventiil. Tavaline velje sisse tõmmatav ventiil.dexter kirjutas: aga äkki keegi seletaks kuidas ma saaksin kõige paremini süsteemi survestada?