Olemas: jälle turbot vaja
Olemas: jälle turbot vaja
et siis ei pidanud see turbo mis sain vastu seda loodetud 6-te kuud
seega ostaks kiirelt kas u 2000.- eest turbo või siis kui kellegil võimalus oleks järelmaksuga müüa turbot siis ostaks nii 2000.- kohe kätte ja eks siis ülejäänud lepib kokku(kuumakse/d/ suuremad kui sissemakse) olenevalt siis turbo hinnast
seega ostaks kiirelt kas u 2000.- eest turbo või siis kui kellegil võimalus oleks järelmaksuga müüa turbot siis ostaks nii 2000.- kohe kätte ja eks siis ülejäänud lepib kokku(kuumakse/d/ suuremad kui sissemakse) olenevalt siis turbo hinnast
Viimati muutis Aigo, 09.12.2007 16:10, muudetud 1 kord kokku.
mulle ei meeldi panga laenud. ja siiski tahaks ilma laenudetta autot valmis saada
hetkel oleks vaja lihtsalt auto esmaspäevaks liikuma saada, et oleks millegiga tööle minna. kuna hetkel teine liikumisvõimalus on ka rivist väljas ja tollel on hullem viga ning kallim remont kui uus turbo siis tuleb nissan liikuma saada, et esmaspäeva hommikul tööle minna
hetkel oleks vaja lihtsalt auto esmaspäevaks liikuma saada, et oleks millegiga tööle minna. kuna hetkel teine liikumisvõimalus on ka rivist väljas ja tollel on hullem viga ning kallim remont kui uus turbo siis tuleb nissan liikuma saada, et esmaspäeva hommikul tööle minna
Väike on turbode korral väga lai mõiste kas mm on väike? ilmselt enam mitte kuigi t avõib veel puhkuda. Porsche remondi manual ütleb et turbo on korras kui pikilõtk pole suurem kui 0,16mm ja ristilõtk suurem kui 0,42mm (Jutt kehtib siis k26/6 turbo kohta konkreetselt) Kuna pukside vahele jäetakse tehasestki õli ruumi ei ole nad ka uuest peast risti lõtkuta. K26 turbosid on nissanile peale aretatud küll aga se eeeldab kolde modimist välise wastegate tarvis ja uue downpipe ehitamist. (Pidi paremini astuma küll sama rõhu juures)
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
eino ma olen ka kuulnud, et kkk k26 pidi igatepidi parem olema kuid jah see turbo sobiks kuid siis koos kolle ja downpipega... mul asi selles, et esmaspäeva hommikul vaja juba autoga tääle minna pole muuga minna noh... sportagel on jahutus süsteem nii umbes, et enam jahutusvedelik läbi ei käi ja niipika maad ei julge sellega liigelda(täpsemalt pea 50km)
nojah :D kui ei taha siis ei taha :D kuid minu arust on korralik turbo ja parem ka kui nissani originaal see hakkab ka madalamalt juba tööle flansi saaksid ka kohe kaasa millele pead aind ise toru otsa keevitama see kõik lihtne :D aga odavalt paremat ei saagi kuskilt hoiad rõhu originaalina ja saad sellega sõitta veel mitmeid tuhandeid km tean omast käest rääkida on mitu nissanit olnud :D isegi labadelt on tüki küljest olnud kui toimis väga hästi.siimaani sõidab :D juba suvest saadik