selline huvi on, et kas oleks kellegil huvi vahetada aut kastiga 91 aasta s13 200sx manuaal kastiga sama isendi vastu kuid soovitavalt mitte vanem kui 90a(omad veidrused)
või kui vanem siis võtaks oma autost kaasa paar jubinat(nt esi stange)
minu isendil roost pm puudub isegi põhja alt on ilus, kobe.
see kas manuaal või automaat, see ei mängi mingit rolli selles osas kas LSD on või mitte. LSD oli tehasest võimalik lisasana osta ja ostis see, kes tahtis.
aga ehk keegi vahetaks siis mõne muu turboauto vastu... soov manuaal kast ikka... muidu liuelda selle automaat sx'ga on hea kuid mulle manuaal kast peelepärasem...
kuskilt siit foorumist lugesin, et manuaal kasti külge ehitamisega see jama, et juba´käimari kinnitused mootori külge pidid natukene erinevad olema, ning keegi olevat vahetanud ja ei saa spidokat tööle... mis muidugi arusaadav kuna automaadil võib ju spidoka andmed läbi kasti aju käia... ehk väga segane ja pikk töö... kuid mul auto suht pidevas kasutuses kuna sporatge ka nüüd saab iagpäevast tööd siis pean nissaniga liikuma
sain aru, et lihtsam on võtta kätte ja otsida manuaal kast ning see ise sinna alla kruttida kui leida "loll" kes manuaal kastiga masina automaat kastiga auto vastu vahetaks.