kasutasin otsingut, kuid midagi endale sobivat ei leidnud:D
mure selline et mul porsche 951 ei puhu üle 0,2 bar turbo on korras, wg sai testidud, solenoid klapp paistis korras, by-pass klappi proovisin kah töötava auto pealt, ei mingit vahet :S kas on võimalik et aju on safe-mode`s või on kellegil muid ideid mida veel proovida...
Mihkel kirjutas:Oled täiesti kindel, et wg klapp ise on korras?
Sul vist välise WG-ga turbo eks?
väline WG jah, võtsin maha ja kontrollisin, klapp toimis, kui survestasin avanes klapp ilusti ja kui surve tagant siis klapp sulgus ilusti...kõik paistis töökorras...mingeid vigu ei tähendanud..
miil kirjutas:Otsi leket sisselaskes või ummistust väljalaskes.
lekkeid kontrollitud...polnud...enamus vaakum ja surve voolikuid välja vahetatud, ei midagi, ei paremaks ei hullemaks... ja kas poleks siis nii, et kui on leke või ummistus, siis vaakumist tueks samuti aeglasemalt välja? mul aga jookseb vaakumist ilusti välja, aga ainult kuni 0,2ni...
ja ma ei tea kas see siia ka seondub, kuid kütuse kulu on samuti tavapärasest suurem, kuigi heitgaasid tühikäigul olid OK, pööretsel aga natuke üle normi.
Võid proovida nö jõuga wg ära nullida.
Pean silmas siis seda, et paned wg asemele/vahele metallplaad/lehei.
Proovides peab muidugi ettevaatlik olema, sest sellega lased kõik gaasid turbiinile selga.
Kui siis ka boost ei tõuse on siiski turbos viga.
Cooleri ja torustiku rõhutesti võid ka teha.
Võtad turbo ja segusiibri küljest otsad lahti, ühte otsa pime ja teisest lased kompressoriga näiteks 1bar selga ja vaatad kas ja kui kiiresti rõhk langeb.
WG saab ka nii kontroolida et võtan ju selle surve vooliku maha ja panen pimda ette, toimib samat moodi kui see plaadi varjant, ehk klapp ei avane...
jah sellel süsteemil on jah by-pass klapp, ostsin uue, ja nüüd üleile proovisin veel ühe töökorras s4 pealt...igaks juhuks....asjal effekti polnud
enkei kirjutas:kunagi endal oli ka sama mure ühe turbo autoga ka üle 0,2 ei tõusnud lõpuks oli viga mingis throttle position sensoris
olgu, see midagi uut, peaks üle konrollima, vb tõesti ma seal neid juhtmeid kõvasti liigutanud, vb mõni murdunud...aga oli sul ka mingeid muid süptomeid kah??
mul oli sama viga ,viga seisnes väljalaske torustikus oli kati laiali lammutanud ning ei lasknud piisavalt heitgaase välja et turbo tööle hakkaks täie võimsusega.
lifestyle555 kirjutas:mul oli sama viga ,viga seisnes väljalaske torustikus oli kati laiali lammutanud ning ei lasknud piisavalt heitgaase välja et turbo tööle hakkaks täie võimsusega.
eriti ei taha uskuda et asi võiks vigases katalüsaatoris, kuna heitgaasid on tühikäigul ok ja pööretel mitte väga oluliselt üle normi, kui kat aga kinni oleks, siis oleksid ju heitgaasid üleval?
Kui sa wastegate-i referenci kinni paned, siis see ei välista veel wg kolvi enda läbilekkimist.
Kuigi ma ei usu seda eriti, et wg lekib, lihtsalt mõte.
Proovisid muidu wg vaakumi referenci lahti võtta, ikka sama jama?
enkei kirjutas:kunagi endal oli ka sama mure ühe turbo autoga ka üle 0,2 ei tõusnud lõpuks oli viga mingis throttle position sensoris
olgu, see midagi uut, peaks üle konrollima, vb tõesti ma seal neid juhtmeid kõvasti liigutanud, vb mõni murdunud...aga oli sul ka mingeid muid süptomeid kah??
ahjaa minul puhus rõhku 0,5.ja mitte grammigi rohkem.bena võttis hirmsat moodi.17 liitri kanti.täpselt ei mäleta aga arvuti igatahes näitas mingit gaaasi andurit või trhottle position.ja viga oligi murdunud juhtmes tolle anduri küljes.2 kuud jändamist oli enne kui üles leidsin