erik kirjutas:Hõbedane oleks parim, ei paista ka eeltöö vead nii kergesti välja.
Misasja, hõbedane näitab veel kordi paremini kõik järelkuivamised ja vead välja, ilus värv aga eeltöö vigasid see värv ei peida kuidagi.
Enda kogemused selle varviga tapselt samasugused ja lisaks sellele on teda raske varvida kah(tahab pilve minna),aga selle varvi teema voib ara lopetada kuna ma 99% kindel,et tuleb murk roheline
erik kirjutas:Ei tea, kui nii ütlete, siis peab nii olema. Siiamaani pole maalrid sellest probleemi teinud.
Ise maaler ja tõesti tahab pilve minna kole kergelt. Hõbedasega paistab hästi välja kah,üldse heledamate nn. metallic värvidega. Ka tume vb pilves oll,aga lihtsalt ei paista,ainult siseruumis.
tere mis sellest punasest autost sai sul ? aga praegune tegevus mis käib näitab küll et järgmine hooaeg tuleb päris huvitav loodan et autod saab varsti korraliku seadesse et sõita mitte aint garaazis seisimist . igal juhul minu silmis on inimene tõestand e30 saab korraliku turboga ehitada
exe kirjutas:tere mis sellest punasest autost sai sul ? aga praegune tegevus mis käib näitab küll et järgmine hooaeg tuleb päris huvitav loodan et autod saab varsti korraliku seadesse et sõita mitte aint garaazis seisimist . igal juhul minu silmis on inimene tõestand e30 saab korraliku turboga ehitada
Ei saa nagu mõttele pihta, kui laused nii lampi on koostatud.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
exe kirjutas:tere mis sellest punasest autost sai sul ? aga praegune tegevus mis käib näitab küll et järgmine hooaeg tuleb päris huvitav loodan et autod saab varsti korraliku seadesse et sõita mitte aint garaazis seisimist . igal juhul minu silmis on inimene tõestand e30 saab korraliku turboga ehitada
Nats segaselt raagid jah muidu mis sellest punasest ikka sai laks juppideks kuna isu sai tollel hetkel otsa ja polnud kuskil teda hoida ja ehitada kah lopuks
Vaike video kah http://www.youtube.com/watch?v=QazqECF_itU
pole kull suurem asi,kuid parem kui mitte midagi jargmine aasta uue hooga,sest jargmine nadal randab auto juba varvijate katte.
mina sain selle auto tiiva ja veel mõningad asjad
nägin kui see emexisse läks aga no see selleks, omanikul on
karmimad plaanid ja poole kõrvaga kuulsin ka juba
jääb tema siis ikkagi BMW ridadesse