Kas keegi teab kus (kes) meil tehakse terase karastamist. Mulle tehti spets polt mootori plokki jaoks, kuid polt vajab karastamist.
Voi teine kusimus, keegi saab oelda kas meil tehakse eritellimisel mootoriplokki poldid?
P.S.
Uhe polti parast mootori ei saa kokku panna
Honda Civic Coupe 1.6T VTEC
[color=cyan]Powered by Honda-Racing![/color] www.honda-tuning.org
225HP/305Nm
Ehituspoe tavalised poldid on 8.8 tugevusega. Kui vaja tugevamat, siis osta nt. Baltic Bolt'ist 10.9 või 12.9 tugevusega polt, need ei jää mingil juhul alla autotootja poolt kasutatavatele poltidele.
mulk kirjutas:On sul täpselt teada ka, mis materjalist polt tehti?
edit1.
kas tõesti ei leidu näiteks ARP laia valiku hulgast sobivat polti?
Mul on ARP poldid, lihtsalt kui mulle tehti plokkis suuremad aukud, puuriti viimane auk jahutuse kanaalini (sinna kus jookseb jahutus vedelik).
P.S. Mina votsin materjaliks Scania autobussi plokki poldid
SharkRiderKunagi ma kaisin seal, aga plokki poldid taitsa erinevad, erineva tugevusega, nii et see ei sobi kahjuks!
225HP/305Nm
Lahendus oli selline, et esimest korda mulle karastati ule ja poldi kinni keeramise ajal see laks pooleks. ONNEKS tukk paistis plokist valja ja seda keerasime valja. Teine kord polt lihtsalt loigati tugevamast metallist valja.
Kui te ikka tahate karastada, siis tuleb kas leida vaga hea proffi, voi tuleb nagu lapsele koik lahti seletada, sest kui laheks polt teistpidi katki, oleks mulle vaja teist mootori ploki
225HP/305Nm