BMW635_turbo kirjutas:Mis otstarbeks auto jääb ??,,,Kuidas tehnilsest poolest
auto ka on,,välimus suhteliselt väsinud;).
Kuid edu ehitamisele,,ja loodame siis kestvat tulemust mootorist

Auto jaab puhapaeva autoks millega siis ka hobi korras ringrada soita tahaks ja vahest ka dragi,kuid seda vast rohkem aja teada saamiseks.Asja juures on veel tahtis see,et kindlasti peab sailima auto tanava kolblikkus ja mis puutub valimusse siis ei utleks,et ta nii rasitud nuud on,pigem on keretood pooleni

.
Nuud selgitaks ara ka selle miks ma heas korras toorikut ei votnud

nimelt on see auto nuud juba nii ulatuslikult kere poolest umber ehitatud,et ei oleks raatsinud korralkku E30 loikuma hakata(arge arvake,et ainult nina on umber ehitatud umber on tehtud ka parem lonseron,torpeedo plekk osaliselt,tagaots tanu e36 m3 diffrile ja tulevik toob ka puuri veel sisse)
Nuud,aga asjast endast kah natuke.Olin juba lootust kaotamas kuna vahepeal tekkis autole kulge selline imelik koterman,et ta ei kaivitunud enam ainult paukus.Enda arust olin juba koik voimalikud asjad jargi kontrollinud(juhtmed,seade ja moto ise) ja nagu viga ei leidnud

aga nadala vahetusel tuli Kuuno siis kulla seda viga otsima ja leidisgi nimelt oli uks coili juhe oksudeerunud ja kuna ta kord andis uhendust ja kord mitte siis juhtmete kontrollimisel ta toenaoliselt andis.
Edasi oli muidugi plaan seadistama hakata ja tegelikult see oligi pohjus miks Kuuno sai kulla kutsutud,kuid tanu sellele,et vahepeal auto mul kaima ei lainud ja olin teda ohtralt kaianud on summutisse joudnud bensiin WB lamda tuksi keeranud ja seadistada me kah ei saanud ikkagi,aga noh nuud vahemalt kaib auto korralikult ja fuel cut on pandud 0,2bar-i peale,et ei tekkiks kiusatust

Uhesonaga kui kellegil on olemas riiulipeal uleliigne WB lamda voiks mulle teada anda,sest tellimisega laheb ju aega,aga auto tahaks ruttu soitma opetada