Kavas DP ja väljalase teha. Nüüd kerkib küsimus, et see"chip" mis mu autol on, väidab olevat 270hj/ ca 400NM (hoiab 1,2bar), koos 3" DP-ga(mida mul veel ei ole).
Ma kahtlustan et see on konkreetse tuuningufirma marketingi nipp, müüa stage3 aju koos 3"DP-ga. Raha, raha, raha.
Targast raamatust sai loetud, et 2,5" on good to 400hj. Ei ole suurt soovi autot väga üle 300hj ajada, seega peaks ju 2,5"(esialgu) piisav olema?
Mõte siis 2,5" algusest lõpuni.
Kat-i ei ole.
Kas 2,5" on piisav mitsu TD04HL 15-le?
Sul on juba ju peaaegu 2,5" stockis all, no ok 61 mm on toru läbimõõt. Nii et sul peaks veel piisama sellest mis sul alla on aga. Muidugi ennetades tulevasi himusi võiksid juba 3" DP allaväänata. Sealt edasi on juba kökimöki uus keerata. Ainuke häda mis su sumpsil viga on see et ta on liiga käänuline.
TD05H tootlikkus on kuni 380 hj... kuigi on sellest rohkemgi välja pigistatud... 3" sai järgmist turbot silmas pidades pandud.Kuuno kirjutas:400hp masinad sõidavad tglt kah 2,5" veel...Breakaway kirjutas:täiesti piisav...
Mul endal TD05H... ja mullegi oleks 2,5" piisav olnud.
Tuleviku silmas pidades lasin 3" teha.
endal on dp 2,5" ja peale sukka 3" ja ilmselt overkill, aga kui juba on siis on...
It's not turbo lag, it's foreplay!