Miks minu turbokas koralikult käima ei hakka!?

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Kasutaja avatar
juss

Miks minu turbokas koralikult käima ei hakka!?

Postitus Postitas juss »

Tegemist siis http://foorum.turboclub.ee/viewtopic.php?t=749 masinaga ilmselt nii mõnigi on lugenud mida ma seal pusind olen, aga jah ikka ei ole ma seda mootorit korralikult tõõle saanud :x
Sellest,et karpad on vaakukarpad sain ma lihtsalt jagu aga asi on selles,et küttekanal alt ujukist lõõri on põlvega(tavakarpadel,mis on püstises asendis on nõela ots pea-aegu tüüsi peal aga neil pikali karpadel on tüüs siis segu moodustumis ala, põlv,karpa nõel) ja kütus ei jõua üles kui siis ainult sundides.
Ja ma ostsin kütte surveregulaarori ja ma ühendasin ta õieti vahele aga ,et mootor põõrde läheks oleks vaja rohkem kütet kui regulaator suudab pakkuda ja kui ma regulaatorit peeale keeran ujutab see siis juba karpad üle!
Käima sain ainult nii,et mehaniliselt toseerisin kütte üle, aga sellise st.-ga pole võimalik sõita.
Nii,et ootan teie pakumisi mida teha,et masin tõõle hakkad.
Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

Mingeid teisi karpasid pole võimalik lihtsal viisil peale istutada?
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

Ilmselt tuleb jah proovida teiste karpadega AGA siis on suht keeruline turbo külge ühendamine!
Kui proovida siis peab proovima püstkarpasi aga tolle jaoks vaja vahepõlved sisselaskele teha ja kindlast ka uus sisselaske kolia!AGA ilmselt turbo külgeühendamiseks ruub puudub!?
Nende kerpadegaki on turbo nii ära paigutatud,et ideaalselt sobib.
Silwer

Postitus Postitas Silwer »

Kas pritset ei kannataks peale aretada?
BMW 325i E30 2,8L stroker & BMW 328iA E36 Touring
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

Vast kannataks aga tegemist ainult 600cc-se masinaga, pole sellist lihtsalt kättesaadavat autot millel oleks sobiv pritse peal!
Aga kui tsikli oma peale panna siis etem juba toorikuks võtta seline mootor,millel on pritse.
Kõik trattad,mida olen näinud(millel on turbo) on kas püstiste kerpadega,pritsungiga või siis S&S karpadega. Ükski pole sellistega nagu mina üritan ehitada.
Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

Pritse jaoks on ju progetav aju. Mõttetu sellise projekti juures jamada mingi auto originaal ajuga.
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

Tuli idee: ülevoolule läheb vahele magnetklapp ja kui gaasi keeran siis suleb ülevoolu ja mootor saab kütet juurde.Ja edasi toimetab juba küttesurveregulaator :-D (VAST :?
See peaks teoreetiliselt toimima aga kas ka praktikas :?
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

Njah AGA see pritse peab olema selline mis annaks koguaeg kütet peale
ehk pihusti pihustab koguaeg, mitte ,et ainult siis kui vända pealt annab käskluse. Kuna mootor niivõrd väike ja pole võtta nii väikest pritset vaid pihusti peaks pihustama kollektorisse mitte eraldi igasse silindrisse.
henri

Postitus Postitas henri »

juss kirjutas:Njah AGA see pritse peab olema selline mis annaks koguaeg kütet peale
seleta miks see on vajalik?
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

Kuna mootor niivõrd väikese kubatuuriga ja pööret teeb palju siis tavaline sõiduauto nelipunk pritse ilmselt ei sobi (just kubatuuri poolest) aga kui panna kollektori peale pihusti või paar mis annavad kütet koguaeg õhukoguse järgi siis peaks sailima mootoril nii tühikäik kui ka põõrdes olek.
Kasutaja avatar
Miq

Postitus Postitas Miq »

Aga kui bensupaaki ka surve sisse lasta, otse turbost? tuleks mingi one-way klapp vahele panna, et vaakumisse paaki ei imeks.
henri

Miq kirjutas:Aga kui bensupaaki ka surve sisse lasta, otse turbost? tuleks mingi one-way klapp vahele panna, et vaakumisse paaki ei imeks.
:shock:
xTc

Postitus Postitas xTc »

kas sa pole proovinu karpa mootoriga auto(ntx honda vms) elektrilist pumpa.. see peaks lööma mingi 1.2-1.5 bari survet.et turbo sul niikuinii üle 1 bari ma arvan et ei tegutse. ja kütuse regulaatori pealsid panema hõrenduse pealt. et tühikäigul pumba surve sirkuleerib ja nii palju kui tühikäiguks vaja on voolab ise peale, kui siibrit avad siis mida rohkem hõrendus ära kaob seda rohkem kütust peale laseb vms.
Kasutaja avatar
Miq

Postitus Postitas Miq »

henri kirjutas:
Miq kirjutas:Aga kui bensupaaki ka surve sisse lasta, otse turbost? tuleks mingi one-way klapp vahele panna, et vaakumisse paaki ei imeks.
:shock:
noo, et alarõhku paaki ei tekitaks, sest muidu ei voola kütus enam iseenesest alla, võib hakata hoopis üles tagasi tulema.
EDIT: parandame siis: ".., et paaki alarõhku ei tekitaks." :roll:
Viimati muutis Miq, 19.04.2007 19:23, muudetud 1 kord kokku.
henri

Tegelt imestasin lauseehituse üle

Misasi see vaakum on et ta suudab endasse paagi imeda?

Ideest sain küll aru aga võiks mõnikord ka sõnastuse peale mõelda.
Vasta