Probleem foorumisse sisselogimisel

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Kasutaja avatar
ranz
Kontakt:

Probleem foorumisse sisselogimisel

Postitus Postitas ranz »

Ei osanud muud head alateemat leida, et panen oma probleemi siia.
Nimelt ei saa ma kodus mozilla firefoxiga siia foorumisse sisse logida... miski aeg tagasi oli nii, et mitu korda proovides lõpuks õnnestus kuid nüüd ei saa ta enam kuidagi sellega hakkama. Võttes lahti IE siis probleeme pole, kohe sees. Samas tööjuures jälle kasutan ka mozillat ning sealt jällegi saan ilusti sisse logitud :shock: et kas viga miskis masina confis? oskab keegi aidata?
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
indro
Kontakt:

Re: Probleem foorumisse sisselogimisel

Postitus Postitas indro »

ranz kirjutas:Ei osanud muud head alateemat leida, et panen oma probleemi siia.
Nimelt ei saa ma kodus mozilla firefoxiga siia foorumisse sisse logida... miski aeg tagasi oli nii, et mitu korda proovides lõpuks õnnestus kuid nüüd ei saa ta enam kuidagi sellega hakkama. Võttes lahti IE siis probleeme pole, kohe sees. Samas tööjuures jälle kasutan ka mozillat ning sealt jällegi saan ilusti sisse logitud :shock: et kas viga miskis masina confis? oskab keegi aidata?
Mul oli sama probleem ja aitas kui FF-l seda foorumit puudutavad küpsised (cookies) ära kustutasin. Esialgu olin juba käega löömas aga kuna polnud parooli õigsuses 100% kindel, siis tellisin mailile uue. IE-s vahetasin automaatselt genereeritu endale sobiva vastu aga ei saanud ka siis sisse. Viimases hädas proovisin küpsiste kustutamist ja see aitas.
Kasutaja avatar
ranz
Kontakt:

Postitus Postitas ranz »

Tänud, see lahendas mure :D
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
Vasta