kasutajate accept adminnide poolt?
kasutajate accept adminnide poolt?
kes poolt kes vastu?
nagu küsitluse tulemuski ütleb....100% poolt, siis kaovad lõppude lõpuks need bulls...it kontod ära mis igast kraami pakuvad ja reklaamivad. Adminnidel küll tööd natu rohkem, kuid arvan et saate hakkama, kui jääb inimjõudu väheseks, siis andke paarile vennale veel adminniõigused kes hakkavad sellega tegelema.
Eks asja miinus on ka see ,et kui võõras tuleb ja tahab siin miskit rääkida, siis peale regamist ei saa ta seda kohe teha, vaid peab ära ootama adminnide heakskiidu. Kuid vähegi aktiivsete adminnide puhul ei tohiks see probleem olla.
Sellel asjal igatahes rohkem ja suuremaid plusse kui miinuseid, niiet, võiks asja ära teha, saab lõplikult lahti neist varikontodest.
Eks asja miinus on ka see ,et kui võõras tuleb ja tahab siin miskit rääkida, siis peale regamist ei saa ta seda kohe teha, vaid peab ära ootama adminnide heakskiidu. Kuid vähegi aktiivsete adminnide puhul ei tohiks see probleem olla.
Sellel asjal igatahes rohkem ja suuremaid plusse kui miinuseid, niiet, võiks asja ära teha, saab lõplikult lahti neist varikontodest.
ma arvan et kui adminnidel tööd ülepea on, siis siin on piisavalt normaalseid inimesi, kes ulataksid abitava käe. Peaasi et foorum oleks puhas ja korralikKuuno kirjutas:tead et se tähendab rohkem tööd? :D aga ei oe probleemi arvan...kõik kellel huvi saavad ikka ligi...Ragnar kirjutas:kahe käpaga poolt!

seda ei usu et ülepea onLaisu kirjutas:ma arvan et kui adminnidel tööd ülepea on, siis siin on piisavalt normaalseid inimesi, kes ulataksid abitava käe. Peaasi et foorum oleks puhas ja korralikKuuno kirjutas:tead et se tähendab rohkem tööd? :D aga ei oe probleemi arvan...kõik kellel huvi saavad ikka ligi...Ragnar kirjutas:kahe käpaga poolt!
tglt on se ikkagi suht pisike foorum...

Poolt.
Igasugu bot`ide tehtavad postitused jäävad ära aga adminnidel on natuke rohkem tööd. Iga kasutaja tuleb eraldi läbi vaadata ja siis otsustada, kas on inimene või mitte. Seat`i foorumis olime ka päris hädas vahepeal nende bot`ide postitustega aga nüüd on asi rahulikuks jäänud. Iga päev tuleb ca 10 uut kasutajat üle vaadata aga see pole enam midagi võrreldes 20 postituse kustutamisega :D
Kui abijõude vaja on siis olen nõus meeleldi aitama.
Tom
Igasugu bot`ide tehtavad postitused jäävad ära aga adminnidel on natuke rohkem tööd. Iga kasutaja tuleb eraldi läbi vaadata ja siis otsustada, kas on inimene või mitte. Seat`i foorumis olime ka päris hädas vahepeal nende bot`ide postitustega aga nüüd on asi rahulikuks jäänud. Iga päev tuleb ca 10 uut kasutajat üle vaadata aga see pole enam midagi võrreldes 20 postituse kustutamisega :D
Kui abijõude vaja on siis olen nõus meeleldi aitama.
Tom
Audi, VW, Seat, Škoda hooldus, remont ning ostueelne kontroll. [url=http://www.audihooldus.ee]WWW.AUDIHOOLDUS.EE[/url]
Ibiza Cupra 1.8T
Ibiza Cupra 1.8T