Nissani projektikas
...sest puudu jääb "ainult" 150-250k eeku ja liisingusse seda ju ei pane- muidu oleks ju kökimöki 4-5k kuus maksta.ma ei saa aru,miks on kõigi nende asjadega meiemaal nii,et 90% ehitajatest lõpuni ei jõua? neid projekte siin foorumites ikka jälgitud,mis enamus põõsasse visatakse kui juba lõpp paistab.
pangad võiks välja mõelda tuuningumehe laenu näiteks

kusjuures millegi pärast see on nii jah. endal präegu tõsised kaalutlused edasi tegemisel...(juppid enamuses olemas kokku panek veel ees) müügi plaani küll õnneks pole. masin ootab garaazis kuna jälle tuhin peale tuleb...junsu kirjutas:ma ei saa aru,miks on kõigi nende asjadega meiemaal nii,et 90% ehitajatest lõpuni ei jõua? neid projekte siin foorumites ikka jälgitud,mis enamus põõsasse visatakse kui juba lõpp paistab.
Põhi põhjuseks vast miks need projektid lõpetamata jäävad on TÜDIMUS/RAHAPUUDUS
tüdimus- tõesti.kasvõi siis kui ei ole võimalik midagi saada.või tehakse midagi valesti või mitterahuldavalt valmis( 70% juhtudest). igat juppi-kogu raha- oota ja siis kui lõpuks kätte saad on elu tugevalt edasi läinud- elektroonika puhul eriti. pole ime et kopp tuleb ette. paljudel muutub juba elu niipalju selle aja jooksul- pere, uus eluase jne. muutuvad prioriteedid
Mul enamasti tekib tüdimus siis kui mingit tähtsat asja on rahapuudusel korduvalt edasi lükatud ning sinna asemele ajutisi lahendusi kuhjatud ning lõpuks selgub et ajutised lahendused on kambabeale sama palju raha ära söönud kui kohe õigesti tegemine oleks võtnud.
Muidugi see on ka tihti showstopper et mingit asja ei ole, peab tellima, ei tea kas saab üldse tellida jne.
Muidugi see on ka tihti showstopper et mingit asja ei ole, peab tellima, ei tea kas saab üldse tellida jne.
Ymbes nii se oli, kuid peale seda tal veel projekti käsil. Yks neis Teil juba tuttav - lada 2101 6G42 mootoriga GT35R...ja meie poolt mõned projektid, seega tõesti ajapuuduspatrik kirjutas:minul palju asju ajapuuduse taga. lihtsalt pole enam aega. või oled nii väsinud et on pohh kõigest
JS Power - Filmi 6, Tallinn
Performance & Tuning Car Parts
Performance & Tuning Car Parts