Oskab keegi aidata!
Oskab keegi aidata!
Kui keerad turbo rõhku peale siis ei saa kütust enam korralikult kätte!Ja on kellegil äkki turbo rõhu reguraatorit!?
Viimati muutis killer, 30.03.2005 21:07, muudetud 2 korda kokku.
Nüüd olen ma küll segaduses
kui sa ei tea misasi on wastegate ja mehaanilist boostcontrollerit algeliseks pead siis ütle mulle kuidas sa boosti tõstsid ?
Siin foorumis on absoluutselt kõik mõisted seletatud, kui pole siis on kindlasti lingid kust sa saad teada absoluutselt kõike turbo süsteemide kohta.

Siin foorumis on absoluutselt kõik mõisted seletatud, kui pole siis on kindlasti lingid kust sa saad teada absoluutselt kõike turbo süsteemide kohta.
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Re: Oskab keegi aidata!
on ikka eneseväljendus viis. Mitte ei saa kätte vaid jääb puudu..killer kirjutas:Kui keerad turbo rõhku peale siis ei saa kütust enam korralikult kätte!
nii rahu :D
ok keerasid turbo tõhku juurde aga kytust jääb väheks...siinsetel inimestel on kindlasti olemas kytuse rõhu regulaator aga vaevalt keegi niisama annab ja hind oleks umbes sama mis kuskilt osta...arvan et tasuks osta juba korralikum....
võid ntx romulast leida mõne aga kindlasti kysida et oleks siis reguleeritav... kas küttesegu kell on? sul vaja ka midagi milel järgi paika panna segu ju...
ok keerasid turbo tõhku juurde aga kytust jääb väheks...siinsetel inimestel on kindlasti olemas kytuse rõhu regulaator aga vaevalt keegi niisama annab ja hind oleks umbes sama mis kuskilt osta...arvan et tasuks osta juba korralikum....
võid ntx romulast leida mõne aga kindlasti kysida et oleks siis reguleeritav... kas küttesegu kell on? sul vaja ka midagi milel järgi paika panna segu ju...