meie tanklad ja kütuse kvaliteet

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Millise tanklaga oled sina rahul

Neste
40
34%
Statoil
52
44%
Olerex
6
5%
Lukoil
6
5%
muu
13
11%

Hääli kokku: 117

patrik

meie tanklad ja kütuse kvaliteet

Postitus Postitas patrik »

siia võiks kirja panna kohad kus on saadaval normaalse kvaliteediga kütus ja kohad mida tuleks vältida

teen otsa lahti: olen kogu aeg võtnud ülemiste neste automaadist ja auto oli häälestatud selle järgi. olude sunnil võtsin saue sissesõidu juures olevast tanklast( olerex maybe?) ja olin sunnitud süüdet 4!! kraadi tagasi keerama, wtf?? kas 98 asemel jookseb 95 või?

edit:
lisada võiks kui agressiivse süütemapiga sõidad, paljud sõidavad ärapolsterdatud tehaseseades autodega, kust pole midagi kuulda või tunda ka parema tahtmise juures.( kui üldse osatakse kuulda)
Viimati muutis patrik, 02.01.2007 18:54, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
parm
Kontakt:

Postitus Postitas parm »

tere,

pole 5a mujalt tankinud kui neste automaatidest, nii bens kui diisel , siiamaani 0 negatiivset kogemust.

olavi
(Varuosad & Tuuning) CARSHOP.EE - KÕIGE SOODSAMAD VARUOSAD !
telefon 6701222 www.carshop.ee 24H | päringud ja hinnasoovid info@carshop.ee
LS

Postitus Postitas LS »

Ka Neste ~8 aastat ja ei kurda.
Laisu

Postitus Postitas Laisu »

saue olerexist(esimeses postis mainitud tankla) ei tasu võtta, hinnad on tihtipeale turu kõrgeimad ning kvaliteedilt ei ole miskit positiivset kuulda olnud.

Nestet kasutan samuti, kuigi harva, aga tundub et lisaks heale hinnale on neil ka hea kütus. Lihtsalt mulle ei istu väga see automaadi süsteem, kuna enamjaolt tahan kaardiga maksta, ei usalda lihtsalt seda masinat, jamad kogemused :roll:

Peamiselt kasutan tondil asuvat favora tanklat kuna seal saab parima hinnaga(soodustused) ning siiamaani ei ole tundnud ka mingit kehva kütuse kvaliteeti sealt, kuigi tõsi ta on, palju selle enamvähem stock autoga seda vahet ikka tunneb.

Halvad kogemused lisaks olerexile on ka statoilist, tundub et sealt võib isegi bentsu võtta, kuid diislit kohe kindlasti mitte. Kuna oli liisingu auto siis oli ka hansaliisingu statoili kaart ning loomulikult sai sealt tangitud 99% kordadest, mootor hakkas tasapisi puterdama ning vibratsioonitase tõusis(turbodiisel volvo), lõpetasin seal tankimise, kasutasin korra kütuselisandit ning enamjaolt tangitakse sellega nüüd nestest või favorast ja kõik töötab nii nagu peab juba mitu aastat ning vahepeal ei ole kasutanud kordagi kütuselisandit.
mulk

Postitus Postitas mulk »

Kaks aastat tankinud AINULT Olerexist (Ahtri tänavalt Tallinnas ja Kuressaarest) ja Soome Neste tanklatest, absoluutselt mitte mingit märgatavat vahet kvaliteedis, bensiiniks 98 , möödund talvel -20C' juures kogemata Nestest 95 tankides, startis auto vaid 3-4 pütiga.
audi 2.2Tq 670hj 780nm, no nos, no alco
audi 3.0 VR6T 653hj 927nm, no nos, no alco
10.8 211
Kasutaja avatar
ranz
Kontakt:

Postitus Postitas ranz »

Hetkel tangin nii S2te kui A6 diislisse statoilist ja kordagi veel pole probleemide otsa sattunud. Eelmise audi 80 B4jaga sai tangitud Nestest kuid tekkisid mitmed korrad samad probleemid mis siin kellegil eelkõnelejalgi ning sai statoili peale üle mindud (see kaardimaksete broneerimise ja tagasikandmise süsteem pani mitu korda segast ning kui ise tähele ei pannud oligi raha lännud, ise ei tulnud seda keegi tagasi pakkuma).
Kunagi eelmise autoga sai ka proovitud UnoX-ist seda miskit nitro bensiini... kütusekulu suurenes ca liitrijagu ning jõudu oli persega tuntavalt vähem.
Ja kui Pärnu kohapealt veel sõna võtta siis nt kahest sama firma tanklast saab täiesti erinevat kütust, uuesilla DIO tanklas on asi parema kvaliteediga kui ta on seda linnast väljasõidul Haapsalu poole, minu veelgi eelnev auto audi 100 hakkas selle bensiiniga linnavahesõidul lihtsalt kergelt jõnksutama. Peaaegu oleks hakanud motot remontima sest viga ei suutnud enam milleski tuvastada. Korra sai juhuslikult mujalt tangitud ning asi lahenes, testi mõttes sai korra veel sealt tangitud ning viga ilmes uuesti, nüüd käin kaarega sealt mööda.
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.
Laisu

Postitus Postitas Laisu »

jah, tihtipeale on ka nii et ühe firma tanklad on väga erineva kvaliteediga, kui eestis veel shell oli, siis mul tuttav sõitis seal bensutünniga ringi ning loetles mulle ette kohad kust ma ei tohiks mitte kunagi kütust võtta ning kust võib südamerahuga, et kuigi tegemist ühe firmaga on tehnika jaamades erinev, eelkõige need filtreerimissüsteemid. Üks koht kust ta palus mul suure ringiga mööda käija oli laagri shell(praegune statoil), see jäi konkreetselt meelde sest asub kodulähedal.Kahuks ei oska enam kindlalt väita, sest aega palju möödas ja ehk on tehnikat uuendatud, aga nii oli see tol ajal vähemalt. Vaevalt et see asi muutunud on.
Mihkel
Kontakt:

Postitus Postitas Mihkel »

Ise kasutan kõikides autodes 99% Statoili 98 EURO ultimat ja siiani pole põhjust nuriseda olnud.
Subaru Impreza GT MY99 | VW Passat 6.0 W12 '02 | VW Golf 2 4motion '91
ECUMASTER tooted http://ecumaster.ee | M-Tuning - http://www.m-tuning.ee" onclick="window.open(this.href);return false; | @Facebook
Tavahooldus, performance & tuning teenused + osad, mootorite ehitamine ja remont - Tallinn.
Kasutaja avatar
Raceboy

Postitus Postitas Raceboy »

Kogemused nii ja naa.
99% juhtudest tangin kas Statoili 98 euro ultimat või Neste 98-t. Paar korda on kahjuks aju süütemapi tagasi keeranud (nii 2-3 kraadi), seni vaid Neste kütusega, enamasti tundub siiski kvaliteetne kütus olevat.
http://www.facebook.com/vemsporsche" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.porsche-foorum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
sada1000
Kontakt:

Postitus Postitas sada1000 »

Mina Statoilis 98't ja Jüris Lukoilis 98't, pole nagu muret olnud kunagi :roll: Kehvad kogemused on olnud ainult mingite väikeste lambitanklatega nagu mul kodu lähedal üks on, tallinna ringtee äärde jääb, Lagedi raudteeülesõidu juurde, sinna ärge elusees minge ;)
[color=#0000BF]V6 AWD[/color]
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

Mul on kaks korda olnud probleeme Kuressaare Lukoilist tankides 98 ... täis boosti all peale mõlemat tankimiskorda detoneerima hakanud, nii et pole väga lõbus olnud :? Muidu olen vähemalt aasta tankinud nii, kõigis Tallinna Lukoilides siis aasta Hydro Texacotes, aasta Nestedes ja aasta Statoilides ja pole kordagi probleemi olnud.
Offroader

Postitus Postitas Offroader »

Kuressaares enamjaolt olerexi 98. Pole siiamaani probleeme olnud. Unox ja nestest olen samuti võtnud. Unox pole hullu olnud aga nestest sain sellist kütet, mis pani auto konkreetselt paukuma ja puterdama. See hais mis sumbutist tuli, tahtis pilti eest võtta. Müüdi seda solki siis 95 nime all.
Kuuno

Postitus Postitas Kuuno »

lisasin esimesse posti väikese küsimustiku..eks vaatab mida tulemused toovad ...
Kasutaja avatar
Soja

Postitus Postitas Soja »

statoili klient, täitsa rahul nii 95 kui ka 98 kütusega. väiksemaid pakkujaid üritan vältida, kuna enamasti lõppeb see suurenenud kütusekuluga.
Audi 200 TQ Avant
mõll

Postitus Postitas mõll »

kuressaare lukoil müüb praegugi mingit jama, ise tangin nestes või vahel harva unoX(seal tundub vähe viletsam benss olevat)
Vasta